Skocz do zawartości

Eldo.

Udostępnij

Sadystka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Chciałabym wam bardzo podziękować za wspólną grę. Odchodze ze względu na to jaką atmosfera się tu stała, chodzą różne plotki na mój temat, które są idiotyczne i głupie. Dziękuję za danie mi wcześniejszej szansy jako admin na jb. I przede wszystkim chciałabym podziękować paru osobom za poświęcony czas: @group-csgo.pngMikrusik @ Yamakashi@ Mr.White

@ Michu @ Tomb Raider :* @ Lubie 7daysy @group-csgo.pngMulti @KubuS Jesli o kimś zapomniałam to przepraszam ;)

Będzie można mnie znaleźć na mirage czy 1v1 lub na innym tsie.

Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia kiedyś ;) 

• Smutne. 4

Kolejna z płaczem, że coś poszło nie tak i musi odejść, trochę dziecinne zachowanie - no dobra nawet bardzo. Na stare lata baby nie mają co robić tylko plotkować, nie ma się czym przejmować. Ludzie... Trochę dystansu do siebie, bo w późniejszym życiu to sobie nie poradzicie :v

• Lubię to! 4
  • Smutne. 2
  • WOW MEGA! 4
  • Haha! 2

nie ma co zaprzątać sobie głowy czyimiś słowami. trochę dystansu do siebie :p  ludzie mówili, mówią i mówić będę głupoty. ważne żebyś Ty znała swoją wartość; osoby, które mówią coś na Twój temat mają nudne życie najwyraźniej i czegoś Ci zazdroszczą, czują się gorsi ;)

ja i tak myślę, że wbijesz kiedyś na JB ;)<3 

• Pawel zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności