prezes35 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Wyczekujcie mnie, bo powrócę. I 2 małe sprawy: 1. Nie gadajcie mi o banie na ip bo to nic nie da. 2. Oferta kupna serwerowni jest realna i aktualna. Pozdro! Prezes... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) słyszałem @ xBonio, że @prezes35dobrze płaci :v btw. sieci serwerów, nie serwerowni Edytowane 5 Września 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Wowowo, bonio dostanie 50k w kieszeń i odda sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Gościu 48 koła miałem wtedy wolnego i tak zajebałem tekstem, na chuj złotówy co są na utrzymaniu starych i mają na puszkę pepsi się wypowiadają, wiadomość była skierowana do osób odpowiedzialnych za ten burdel typie. Oczywiście 48k za taką pierdołę to ogromna przesada, ale chętnie kupię serwerownie więc zapraszam do kontaktu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 W targowaniu się poniżej 15k nie schodzę :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 O, to jak deal done będzie to poinformujcie to się zwinę jak szybko to możliwe. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 zesrałeś sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 ta kox to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Co za typ XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 chłop co wysłał 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Kolejny internetowy milioner, co prosi mamusię o 2zł na drożdżówkę do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Kim ty kurwa jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Cześć Witamy cię na naszej sieci Obyś został jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Kieszonkowe dostałeś i szalejesz, nie wydawaj na takie głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ty no az sie zaśmiałam X!D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Nie kozacz tak hajsem bo już jeden tak wyleciał 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Zaraz wyleci bo serwerownia nie jest na sprzedaż więc po cholere składasz ofertę jak nie dostaniesz jej bez sensu to wiesz, serwerownia bardzo dobrze się utrzymuje w rękach @ Avgariati @ xBoniowięc nie ma szans na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 ja tez jestem chetny do kupna serwerowni oferuje 4zl oraz bulke czosnkowom to nie zart to prawdziwa oferta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi