Kellow Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: Kellow Wiek: 16 3 najlepsze prace: Spoiler Spoiler Spoiler 2 linki do zleceń: Spoiler Spoiler Używany program: Photoshop, Adobe illustrator, corel graphics Doświadczenie w grafice: Posiadałem tu już grafika a tak to juz 2 latka w styczniu stukną! Coś o sobie: Pisałem o cobie wiele razy XD Spoiler Witam, Jestem kellow, a w zasadzie Krystian . Od przeszło już poltora roku zajmuje się grafiką i animacjami, jest to jedno z moich hobby poza motocyklami i grami . Przy tworzeniu prac bardzo pomaga mi spokojna i cicha muzyka np. Odgłosy natury. Mimo jak to moja mama twierdzi "Burzliwego wieku" staram się byc mało roztropny i sumiennie wykonywać swoje obowiązki. Lubie się uczyć i nie nie jestem kujonem, ponieważ nauka szybko mi wchodzi, poświęcam jej 2h dziennie i mam 3 i 4. Cały czas próbuję czegoś nowego i bardziej "odpicowanego", a jak każdy wie człowiek uczy się całe życie. Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Brak grafików a ty potrafisz robić ładne prace więc TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zdecydowanie tak Brak grafików Ładne prace Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Oczywiście że TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 BOŻE W KOŃCU! TAKTAKTAKTAKTAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 jeju tak! zrobisz mi graficzke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Krystuś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThE_EnD Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Takkkkkkk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 to podanie xd? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 3x przechodzisz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Piękne grafiki robisz na tak jestem tego przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Kurde ładne prace robisz i chociaż robisz zlecenia Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 ostatnio masa zleceń nie została wykonana- przyda się grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Taaak ❤️❤️❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jak najbardziej Na tak. Najlepszy grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi