Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Redakcja, Konkurs Miss/Mister, Naprawa błędu oraz argumenty w podaniach.

Udostępnij

Sowaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wychodzę z inicjatywą na kilka propozycji. Mianowicie:

1. Przeprowadzenia konkursu Miss / Mister.

2. Wprowadzenie rangi jakim jest - Redaktor.

3. Naprawienie edytowania swojego posta do tych 10 min, bo znów coś się zepsuło.

4. Wypowiedzi w podaniach, by były podawane minimum trzy jakieś argumenty, a nie tak lub emotki. 

1. Nie byłoby chętnych zbytnio, ale tak. xd

2. Było i usunęli z braku zainteresowania tą rangą. Można dodać, jak jest więcej niż 2 chętnych or something, bo większości użytkowników brakuje tego działu. :pepo: 

3. Tak, oczywiste.

4. Nie, bo nie zawsze kazdemu chce sie wypisywac jakos duzo powodow.

ja tylko odnosnie redakcji napomkne, bo reszta to mnie wali szczerze mówiąc. 

Na starym forum o tym pisalem, ale typowo obeszło się bez echa, otóż zamiast walic caly martwy dział na redakcje i range do tego wystarczy zrobic poddział w pieknym hydeparku i niech tam sobie ludzie pompuja kontent, bez rang, bez zamykania tematow, bez "zagadek/pytania/ciekawostki etc. dnia". Nie bedzie przez to martwego całego dzialu i rangi, a ludzie beda mieli gdzie zamieszczac swoje tresci nie liczac pogaduszek. 

a i 4 ssie, bo 1 osoba napisze, reszta kopiuje

generalnie avgariat ma juz gotową wklejke na odpowiedz w tym temacie, wiec nie chce mi sie rozwijac wiecej

Edytowane przez Acti

1.Zależy czy ktoś by chciał w tym uczestniczyć xD

2. Nie wiem na czym miała bym polegać, nie.

3. Tak.

4. Nie, bo często jest tak że ktoś jak widzi np. że admin wypisał plusy i minusy to mu się nie chce wypisywać ich ponownie, więc byłoby tylko kopiuj wklej i robiłby się taki lekki plagiat xD.

Ta @ Actinapisał prawdę, więc no.

I tak Właściciel zrobi co uważa raczej.

"Miss / Mister" w jaki sposób to ma się odbyć? Ktoś napisze lubię czerwony i wygra?

Redakcja to nie. I tak tylko parę osób, które złożyły podanie na redaktora się nadawali do tej roli. Bo teraz macie hype na to? Tak samo było z Blacky każdy się rzucał na to, bo ona chciała, ona odeszła i każdy przestał się interesować.. Tak też teraz będzie.

Co do edycji to pewnie.

1. Uwazam, ze to super inicjatywa i duzo osob mogloby sie kreatywnie wykazać co rowniez mogloby byc punktowane, nie sam wyglad czy jakość zdjecia. Dzieki temu wiele osób mogloby się latwo blizej poznac i zobaczyć jak ktos żyje lub spędza czas wolny. WIELKIE TAK !!!

2. Zalezy jakie byloby zadanie osób posiadajacych ta range, trzeba by bylo to dobrze przemyslec, pomysl fajny. :yes:

3. Fajny pomysl, przydatne przy malych pomylkach i przy zapomnieniu czegoś co chcialo sie uwzglednic w swojej wypowiedzi :yes:

4. To akurat chyba zbedne, wiele powtorzen by bylo i ludzie by pewnie cos na sile wymyslali, wedlug mnie licza się same glosy i decyzja majora/opiekuna/wlasciciela

:no:

• 2 tygodnie później...

1. Niech redaktor to robi, jak już otworze rekrutacje
2. już
3. Już nie mam pomysłu co może być nie tak, wszystko wygląda na prawidłowe
4. Znajdź działający plugin na ips na aktualną wersje z wymaganiem min znaków w poście, bo też mnie irytuje jak ktoś pisze tak/nie i mody nic z tym nie robią

Sprawa została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności