Krossx11 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: silverWiek: 21Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nie ma się co rozpisywać, znam regulamin, głównie w godzinach nocnych obecność adminów jest znikoma (nie mówię że w ogóle ich nie ma) i wtedy najczęściej dochodzi do aktów przemocy słownej, sam jestem przeciwnikiem takich działań, a także osoby nie ogarniające funkcji Klawisza które za żadne skarby nie opuszczą korytka (korytko, chodzi mi o zbieranie fajek za fk) i wiele innych bardzo złych działań ze strony graczy które źle wpływają na wizerunek serwera i Sieci Serwerów Arenaskilla.plDoświadczenie w adminowaniu: Kiedyś byłem adminem na podobnym serwerze [JB] Jak długo gram w CS:GO?: Od około 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Są to godziny głównie nocne czyli tak po 22Link GT: 1. https://www.gametracker.com/player/SILVER/137.74.7.15:30050/ 2. https://www.gametracker.com/player/[Ninja] silver/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/tenfajnykolo/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Przez SK4N3R, 9 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 TAK +aktywny +ogarnia +miły +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +aktywność +wiek +doświadczenie +/-sm Jestem na TAK Wkońcu na jb przychodzą ogarnięte osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak najbardziej na tak +Ogarnięty +Pomocny +Sm poprawisz i będzie git Nadajesz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) na tak +bardzo miła osoba +ładne podanie +sm ogarnie +nocny gracz zarywa nocki i idzie do pracy po graniu na jb do 8 +ogarnia +ładne podanie Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +Aktywność +Wiek +Estetyczne podanie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 TAK +Wiek +Miły +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 najlepszy z kandydatów na tak +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 -Mutacja jest -Nie freekilluje -Jedyne co mi przeskadza to jego mikrofon bo czasami nie można go zrozumieć tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Aktywnosc bardzo dobra.. Z wiekiem myślę ze jestes ogarnięty. Mozna dac szanse, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak ++godziny grania +ogarnia chyba +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak +wiek +doświadczenie +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +wiek +aktywność nocna +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na TAK +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na tak ZDECYDOWANIE ++aktywność w nocy +miły gracz +chętnie pomoże +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +ogar +sm +wiek +miły gracz Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) tak aktywnosc+ sm+ Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Dawzombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 +aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 +wiek +mutacja +aktywność Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zawsze kolejna para rąk się przyda +wiek +aktywność Godziny wieczorne to takie w których dzieje się najwięcej. Przyda się ktoś kto w takich godzinach ogarnie serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 +wiek +aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi