chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nick: chakra Imię: Bartek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Rangę powinienem otrzymać ponieważ jestem osobą bardzo aktywną na forum, nie mam też problemu z ocenianiem demka. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie jest ono duże, ale nie wydaję się to trudne ( dotychczas ) a nawet jeśli to szybko się ucze Jak długo gram w CS:GO?: od około 5 lat (ponad 1500 godzin) Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie jestem w stanie tego określić ale jestem aktywny rano, w południe i wieczorem przynajmniej godzine Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: Chakra Kontakt: Steam: Pv ts3 dc: Siema tu ɔɥɐʞɹɐ#7959 Forum: @Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -zachowanie na discordzie, strasznie niedojrzaly czlowiek Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jesteś nieogarnięty co widać po samych wpisach na chat boxie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 27 minut temu, Ciosek napisał: Jesteś nieogarnięty co widać po samych wpisach na chat boxie Nie 31 minut temu, Mikru napisał: -zachowanie na discordzie, strasznie niedojrzaly czlowiek Nie Godzinę temu, Chakra napisał: Nick: chakra Imię: Bartek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Rangę powinienem otrzymać ponieważ jestem osobą bardzo aktywną na forum, nie mam też problemu z ocenianiem demka. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie jest ono duże, ale nie wydaję się to trudne ( dotychczas ) a nawet jeśli to szybko się ucze Jak długo gram w CS:GO?: od około 5 lat (ponad 1500 godzin) Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie jestem w stanie tego określić ale jestem aktywny rano, w południe i wieczorem przynajmniej godzine Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: Chakra Kontakt: Steam: Pv ts3 dc: Siema tu ɔɥɐʞɹɐ#7959 Forum: @Chakra Nie jesteś ogarnięty sorry... zajmij się byciem grafikiem bo na to wygląda, że się dostaniecie Edytowane 7 Lutego 2020 przez EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nie Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 -Jesteś toksyczny -Nie ogarniasz (ledwo co admina na jb ogarniałeś to o czy my tu gadamy?) Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Jesteś za młody na to stanowisko i nie będziesz ogarniać nic. Powinni właściciele zrobić jakiś test dla graczy którzy chcą iść na UBT to tylko moje zdanie he Jestem Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 NIE -zachowanie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Emhh Jakieś tam demka rozpisywałeś niech będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 na nie wiek- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nie -nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Lepiej zajmij się już grafiką, według mnie nie za bardzo się nadajesz na rolę ubt. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Spoiler Na nie, nie wydajesz się być zbytnio ogarnięty. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 nie -up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 - brak myślenia nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 -zachowanie -nie ogarniasz Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 No lubię cię naprawdę, ale popraw troszeczkę zachowanie i będzie spoko. Jak narazie nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 -de*il -nie ogarnia -wiek mentalny NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na nie nie ogarniasz wg mnie za młody na to stanowisko chatbox u ciebie płacze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 -Nieogarniasz Nawet z jb nie dałeś rady, a co dopiero ze skargami z tego serwera. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi