LeMoN Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Nick: LeMoN Imię: KrystianWiek: 17Doświadczenie w moderowaniu: Byłem kilkakrotnie moderatorem na innych sieciach.Ile czasu poświęcam forum dziennie: W tydzień wchodzę raz na 4 godziny, a weekend wchodzę co godzinę, co widać. Coś o sobie: Ogólnie interesuje się grami i sportami takimi jak: Piłka nożna czy Skoki narciarskie. Lubię sobie pogadać z innymi na steam i lubie sprawiać radość innym. Mieszkam w województwie łódzkim. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Jestem mało na arenie co się da łatwo zauważyć, ale jestem bardzo aktywnym użytkownikiem forum i ludzie mnie znają z robienia wywiadów. Jestem także od kilku dni Major Adminem Serwera DeathRun v1 i myślę, że będę dobrze się sprawował. Kontakt: steam, forum, serwery AS, FB Bardzo przepraszam za błedy ortograficzne Jeśli są. Edytowane 7 Lutego 2020 przez LeMoN 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Widać że zaangażowany! Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 + wiek + czas na forum Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Na Tak +Ogarnięty +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) +Doświadczenie +Często jest na forum Edytowane 7 Lutego 2020 przez bartaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 - czas na forum nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 jesteś aktywny tak ale według mnie za krótko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Tak +doświadczenie +wiek +zachowanie +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 TAK Aktywny i zaangażowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -staż na as. nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 - Staż na Forum Wydaje mi się że jesteś trochę za krótko żeby iść już na moda, nie patrząc na staż to w sumie się nadajesz. Jak dla mnie to poczekaj do kolejnego razu gdy miejsce na moda będzie wolne. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomalekxD Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) +Doświadczenie +wiek +zachowanie Na Tak! Edytowane 7 Lutego 2020 przez DomalekxDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Dla mnie pomimo wszystko TAK + 2 msc na forum , ponad 5 dni spędzone aktywności na forum +Wiek Edytowane 7 Lutego 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jesteś spoko ale za mały staż i nie każdy cie zna Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -staz -brak jakiejkolwiek cierpliwosci ^nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ten staż na forum jest fatalny... założę się, że połowa graczy Cię nie zna, musisz być kojarzony z AS przez graczy z serwerów AS, inaczej bez podjazdu... +wiek +doświadczenie +dzienna aktywność Gdyby nie podania innych osób byłbym na tak, ale niestety Popraw staż i następnym razem masz tak jak nic nie odyebiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 2 godziny temu, Pawelu10 napisał: + czas na forum Yes - czas na forum * Dla mnie troszkę za krótko tu jesteś, posiedz na forum jeszcze z miesiąc i wtedy sprobuj jeszcze raz Póki co na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Mało siedzisz na forum Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Nie -Staż na as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Za krótko na forum jesteś, zajmij się m@. Na nie. VS_AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Rzucacie się na tego moda jak reksio na szynke - Jesteś tutaj od niedawna i nie każdy cie zna. Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 -staz - nie kazdy cie zna np ja Na nie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Są lepsi kandydaci na to stanowisko Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Dla mnie na tak +ogarnięty +aktywny -od niedawna na AS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 jestem na nie Elo 1 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Przez PiKe, 12 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi