H1M4W4R1 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) retakes #2 Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ od kiedy gram nie widziałem admina na serwerze a z tego powodu , że jestem codziennie aktywny to chciałbym zająć posadę administratora Doświadczenie w adminowaniu: byłem 2 razy na serwerach awp Jak długo gram w CS:GO?: 4,5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/^4𝗠𝟯𝗻𝘁𝗼𝘀/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198295232037/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie -aktywność -konto na podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak tylko podrzucę od siebie -aktywność -kłamiesz z wiekiem(?) -mentalnie 10 lat chyba jak takie opisy sobie dajesz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H1M4W4R1 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Poczekaj trochę i wtedy pisz podanie bo konto jest specjalnie pod nie stworzone, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 -wypowiadasz sie w swoim podaniu -opis, ktory podeslal PiKe -piekny nick nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Piękny steam, piękna aktywność, piękne konto na forum. NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie -konto stworzone tylko pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Na NIE -zachowanie -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Na nie, Widać że nie ogarnia, wpisał nazwe serwa jako nick Pike dał ciekawego ss'a I aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 nie opis od pike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 NIE XDDD -PiKE -NICK? XD +Wiek -Nieogar z tego co widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 +/-aktywnośc -konto pod podanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie - Aktywność - Widzę że szybki edit konta wleciał na steam byle adminka dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Na Nie powodu UP ⬆️ 2 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Po otrzymanej notce 3 razy w różnych podaniach nie zastosowałeś się do zaleceń Przez SK4N3R, 26 Stycznia 2020, edytowane 26 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajUUU Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Tak poniewaz bardzo miły jest +staż +mutacja +doświadczenie + nie wiem moge wymieniać w nie skończoność myślę że na próbe się nadaje ponieważ każdy ma szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Na Nie -aktywność -ss od PIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 - Pike +/- Aktywność Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi