Skocz do zawartości

Siemka.

Udostępnij

andrey

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, na imię mi Mateusz, 21 lat, pochodzę ze śląska. Moimi zainteresowaniami są gry komputerowe oraz motoryzacja. Z zawodu jestem elektrykiem i pracuję w Niemczech. Po czasie pewnie będę chciał się zająć tutaj redakcją, ponieważ mam o tym pojęcie, więc oczekujcie mnie ;D Gram w cs'a, więc oczekujcie mnie też na serwerach. Poznacie mnie z czasem, a teraz witam jeszcze raz ;) 

Godzinę temu, Houdini napisał:

@andrey jak coś to napisz do mnie w sprawie redakcji ,bo się nią zajmuje z @ LeMoN. A tak wgl  WITAMY W KOLONI!

:forsenE:

Godzinę temu, andrey napisał:

Gram w cs'a, więc oczekujcie mnie też na serwerach. 

Zapraszam na Only Mirka!

Cześć cześć, czuj się jak w domu

2 godziny temu, Houdini napisał:

@andrey jak coś to napisz do mnie w sprawie redakcji ,bo się nią zajmuje z @ LeMoN. A tak wgl  WITAMY W KOLONI!

Jak ty chłopie możesz pisać, że zajmujesz się redakcją jak napisałeś 2 tematy z czego 1 ci prawie cały edytowałem i przeniosłem bo większość zrobiłeś źle a drugi to jakiś dowcip, który nie spodobał się nikomu xdd

@andrey

Widziałem ten testowy wywiad i jest w miarę w porządku, jeżeli masz ambicję i pojęcie to zamij się tym działem należycie. Przeprowadzaj te wywiady czy tam wymyśl sobie coś innego jeszcze, przy okazji wez lemona pod skrzydła bo jemu tez duzo wiedzy i praktyki brakuje.

no i oczywiście witam cieplutko i zapraszam na drki 1.6 :p

• SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności