andrey Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cześć, na imię mi Mateusz, 21 lat, pochodzę ze śląska. Moimi zainteresowaniami są gry komputerowe oraz motoryzacja. Z zawodu jestem elektrykiem i pracuję w Niemczech. Po czasie pewnie będę chciał się zająć tutaj redakcją, ponieważ mam o tym pojęcie, więc oczekujcie mnie Gram w cs'a, więc oczekujcie mnie też na serwerach. Poznacie mnie z czasem, a teraz witam jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @andrey jak coś to napisz do mnie w sprawie redakcji ,bo się nią zajmuje z @ LeMoN. A tak wgl WITAMY W KOLONI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) siemka Edytowane 21 Stycznia 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Hej Mati! Redakcja stoi otworem Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 No witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoWay Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cześć krUlu zUoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Godzinę temu, Houdini napisał: @andrey jak coś to napisz do mnie w sprawie redakcji ,bo się nią zajmuje z @ LeMoN. A tak wgl WITAMY W KOLONI! Godzinę temu, andrey napisał: Gram w cs'a, więc oczekujcie mnie też na serwerach. Zapraszam na Only Mirka! Cześć cześć, czuj się jak w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Houdini napisał: @andrey jak coś to napisz do mnie w sprawie redakcji ,bo się nią zajmuje z @ LeMoN. A tak wgl WITAMY W KOLONI! 100% Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Bry bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 heloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 czesc czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 2 godziny temu, Houdini napisał: @andrey jak coś to napisz do mnie w sprawie redakcji ,bo się nią zajmuje z @ LeMoN. A tak wgl WITAMY W KOLONI! Jak ty chłopie możesz pisać, że zajmujesz się redakcją jak napisałeś 2 tematy z czego 1 ci prawie cały edytowałem i przeniosłem bo większość zrobiłeś źle a drugi to jakiś dowcip, który nie spodobał się nikomu xdd @andrey Widziałem ten testowy wywiad i jest w miarę w porządku, jeżeli masz ambicję i pojęcie to zamij się tym działem należycie. Przeprowadzaj te wywiady czy tam wymyśl sobie coś innego jeszcze, przy okazji wez lemona pod skrzydła bo jemu tez duzo wiedzy i praktyki brakuje. no i oczywiście witam cieplutko i zapraszam na drki 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 CZEŚĆ ANDREY Z HELLZONE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Eloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Eldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi