ravii Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nick: ravii Imię: Alan Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Jestem dobrym w ocenianiu demek ostatnio to potwierdziłem w tej skardze Doświadczenie w ocenianiu demek: 8/10 Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2/3h Znajomość SM: 4/5 SM Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ssijmidickaszmato/ Kontakt: FB, snapchat , steam , discord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nie ma innej opcji niż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Oczywiście że tak, dobry kandydant, bo tutaj nikogo zwyzywać nie może. Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Dover 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 maciekpolska to ty? Oczywiście ze tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 25 minut temu, ravii napisał: 4/5 SM Potężna skala XD. 25 minut temu, ravii napisał: 8/10 Po jednej skardze to wywnioskował 😮 25 minut temu, ravii napisał: Jestem dobrym w ocenianiu demek ostatnio to potwierdziłem w tej skardze Tiaaa Mulciak przyznajmy sobie szczerze, i tak po jakimś czasie ci się znudzi a nie chce przypominać za co dostałeś dengu z m@ XDXD. @ xBonioto oceni ja w tej sytuacji się nie wypowiem tylko pokaże to z mojej strony. Btw. mogłeś chociaż lepiej zrobić to podanie xD. Tutaj dowodzik :p: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 you are good bro of course, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 nie, powody u @Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 ehh co do scamu moge sie wytlumaczyc ale tylko beniowi w każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Tak, chcę się przekonać czy jest dobry w ocenianiu demek haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jak najbardziej na tak, ogarnia rozpisywanie demek itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Można sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Na tak dobrze ogarnie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Matysiak napisał: Potężna skala XD. Po jednej skardze to wywnioskował 😮 Tiaaa Mulciak przyznajmy sobie szczerze, i tak po jakimś czasie ci się znudzi a nie chce przypominać za co dostałeś dengu z m@ XDXD. @ xBonioto oceni ja w tej sytuacji się nie wypowiem tylko pokaże to z mojej strony. Btw. mogłeś chociaż lepiej zrobić to podanie xD. Tutaj dowodzik :p: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 RAvii nubku YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi