SKJ Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) SKJ Imię: Mariusz Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Przez długi czas(2miesiące) pomagam jako UBT sprawdzam demka i robię to sumiennie. Chciałbym generalnie zacząć działać również z Cheaterami. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Oczywiście Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): Jeśli chodzi o CS, nigdy nie grałem na cheatach, lecz dobrze znam ich działanie i wiem jak rozpoznać skrypt od cheatu. Jak długo gram w CS:GO?: ponad 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo dużo co widać po mojej aktywności. Oraz chęci działania jeszcze więcej na AS. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)6/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam)https://steamcommunity.com/id/TheSkajociK/ Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) TS/FORUM/STEAM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 i tak będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Oczywiście TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nie spier*** tego. o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Masz już UBT menelu Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 na nie masz już UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Na cholere ci tyle uprawnień nie wystarczy Ci do szczęścia że jesteś UBT i masz majora na jednym z serwerów to jeszcze ci do tego potrzebne ACT Jestem NA NIE bo ci już wystarczy tego 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 5 minut temu, ravii napisał: masz już UBT 2 minuty temu, EzBucks ツ napisał: Na cholere ci tyle uprawnień nie wystarczy Ci do szczęścia że jesteś UBT i masz majora na jednym z serwerów to jeszcze ci do tego potrzebne ACT Jestem NA NIE bo ci już wystarczy tego przeciez wtedy nie bedzie mial ubt tylko act, i tak act moze sprawdzac demka itd. co do podanka to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Idealny kandydat! Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) nie Spoiler Żarcik na tak Edytowane 21 Grudnia 2019 przez TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 17 minut temu, ravii napisał: na nie masz już UBT Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Pokazałeś swoją dorosłość ostatnio na pv Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nie chce żeby się skończyło tym, że będzie miał milion rang. Wole cię jako UBT, więc nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Sądząc po twoich komentarzach w moją stronę i twoją "pasywno - agresywną" postawę to zdecydowanie na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 NIE! DOŚWIADCZENIE (Specjalnie dla takich osób powstały 2 rangi UBT i ACT) Zostań w UBT, odwołania są bardzo rzydko @ SchMidT da sobie sam radę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Oczywiście, że na nie. nie zmienie zdania Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Oczywiście, TAK!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jasne że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nubek pułapki odpala YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 ta ale nie zwal tego po 2 tygodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi