raven Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nick: raveNImię: PawełWiek: 16 (rocznikowo 17)Doświadczenie w moderatorowaniu: Zerowe, lecz zawsze musi być ten pierwszy raz na wszystko w życiu. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo dużo, kilka godzin dziennie z tego co mi się wydaję. Coś o sobie: Mam na imię Paweł oraz kończę w tym roku 17 lat. Chodzę do Technikum Informatycznego o profilu Technik Informatyk, większość wolnego czasu podczas jesieni i zimy poświęcam na komputer (chcąc czy nie chcąc niestety), siedząc na forum i słuchając muzyki czy grając w CS'a ze znajomymi, bądź na serwerach AS. W okresie letnim w ciągu dnia poświęcam trochę mniej czasu na komputer, wiadomo, jednakże wieczorami jak najbardziej nie mam co innego do roboty niż siedzenie na komputerze ;vCo zrobiłeś dla ArenySkilla: Przez bardzo długi czas byłem grafikiem na forum, była to z początku moja wymarzona rola tutaj, gdyż była ta rola, która była do osiągnięcia dla takiego kogoś jak ja, zwykłego gracza JB bez żadnych znajomości z początku. Nigdy wcześniej nie byłem nawet użytkownikiem na innej sieci, a więc po otrzymaniu roli grafika strasznie skupiłem się na tym, aby wykonywać ją jak najlepiej, co chyba mi się udało, gdyż zostałem grafikiem roku według użytkowników AS, za co bardzo dziękuję. Dość niedawno, aczkolwiek w listopadzie zostałem administratorem JB za co dziękuję @ Yamakashiemu, co prawda nie jest to m@ czy też opiekun, lecz jest to nadal według mnie dość odpowiedzialna rola, na której bardzo się skupiłem, aby wykonywać swoją "pracę" jak najlepiej potrafię, a patrząc po liczbie skarg na mnie przez te kilka miesięcy to wydaje mi się, że dobrze wykonałem swoją dotychczasową robotę jako admin. Mam nadzieję, że te dwie role, które wymieniłem to nie ostatnie, jakie przyszło mi posiadać, a o tym czy to akurat moderator będzie moją następną ważną rolą na arenie zadecydują czarni.Kontakt: Discord (raven#3336), steam (https://steamcommunity.com/id/ravenshawty) czy również forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na nie Jestem na tak +wiek +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Myślę, że nadasz się na to stanowisko! Daje duże TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Według mnie Paweł nada się na tą rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Oczywiście na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Oczywiście na TAK najlepszy kandydat na to stanowisko. + aktywność na forum- istny no-life (wszystkie sprawy będą załatwiane od ręki) + lubiany użytkownik forum + dojrzały + odpowiedzialny + świetnie wykonuje swoje obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpejsNigurtiN Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak! + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Co tu dużo pisać. Odrazu z miejsca powinniście to przyjąć. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 +wiek +brak warnów +bardzo duża aktywność na forum +ogarnięty Obowiązki grafika wykonuje bardzo dobrze, wiec jestem pewny że jako moderator również się sprawdzi. Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak +pomocny +widać że się stara +dużo siedzi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na Tak, masz tą rangę w garści, mówię Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jesteś dla mnie niemiły, ale i tak jestem na Tak. Nie ma żadnych ogarniętych moderatorów narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na TAK, ten buntownik nadaje się na zielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na TAK! +wiek +dojrzały na ową rolę + zero warnow + aktywność +pomocny Edytowane 18 Stycznia 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ode mnie WIELKIE TAK! Jesteś osobą bardzo dojrzałą, miłą, pomocną i pracowitą. Twoja aktywność jest naprawdę bardzo duża. Zero jakichkolwiek warnów. Po prostu nadajesz się na tę rangę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak najbardziej na tak, wszystkie powody zostały już podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zdecydowanie na TAK. Myślę że najważniejsze powody zostały już podane. Stanowisko jest twoje.. POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leaves Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 na nie, dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Doszły mnie słuchy że nie posiadasz mikrofonu .. Musisz udowodnić że masz tyle lat ile w podaniu 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi