Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na moderatora AS.

Udostępnij

raven

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: raveN
Imię: Paweł
Doświadczenie w moderatorowaniu: Zerowe, lecz zawsze musi być ten pierwszy raz na wszystko w życiu.

Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo dużo, kilka godzin dziennie z tego co mi się wydaję.

Coś o sobie: Mam na imię Paweł oraz kończę w tym roku 17 lat. Chodzę do Technikum Informatycznego o profilu Technik Informatyk, większość wolnego czasu podczas jesieni i zimy poświęcam na komputer (chcąc czy nie chcąc niestety), siedząc na forum i słuchając muzyki czy grając w CS'a ze znajomymi, bądź na serwerach AS. W okresie letnim w ciągu dnia poświęcam trochę mniej czasu na komputer, wiadomo, jednakże wieczorami jak najbardziej nie mam co innego do roboty niż siedzenie na komputerze ;v
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Przez bardzo długi czas byłem grafikiem na forum, była to z początku moja wymarzona rola tutaj, gdyż była ta rola, która była do osiągnięcia dla takiego kogoś jak ja, zwykłego gracza JB bez żadnych znajomości z początku. Nigdy wcześniej nie byłem nawet użytkownikiem na innej sieci, a więc po otrzymaniu roli grafika strasznie skupiłem się na tym, aby wykonywać ją jak najlepiej, co chyba mi się udało, gdyż zostałem grafikiem roku według użytkowników AS, za co bardzo dziękuję. Dość niedawno, aczkolwiek w listopadzie zostałem administratorem JB za co dziękuję @ Yamakashiemu, co prawda nie jest to m@ czy też opiekun, lecz jest to nadal według mnie dość odpowiedzialna rola, na której bardzo się skupiłem, aby wykonywać swoją "pracę" jak najlepiej potrafię, a patrząc po liczbie skarg na mnie przez te kilka miesięcy to wydaje mi się, że dobrze wykonałem swoją dotychczasową robotę jako admin. Mam nadzieję, że te dwie role, które wymieniłem to nie ostatnie, jakie przyszło mi posiadać, a o tym czy to akurat moderator będzie moją następną ważną rolą na arenie zadecydują czarni.
Kontakt: Discord (raven#3336), steam (https://steamcommunity.com/id/ravenshawty) czy również forum

• WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności