Anonim Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nick: Anonim Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ogarniam JB i jest mało adminów. Doświadczenie w adminowaniu: Dwa tygodnie miałem admina na tym serwerze. Jak długo gram w CS:GO?: Około 1 400 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-17 lub 18-21 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Anonim/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198101607134/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 TAK:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) A ja jestem na nie. Mimo, ze ogarniasz JB to jak miałeś admina nie przestrzegałeś regulaminu oraz nie reagowałeś na zgłoszenia/pozwalałeś innym łamać regulamin. I to co chwile przez co było troche skarg na Ciebie. Lubie Cię ale nie widzę Cię znowu w tej roli Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 +wiek +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Godzinę temu, Mikrus napisał: A ja jestem na nie. Mimo, ze ogarniasz JB to jak miałeś admina nie przestrzegałeś regulaminu oraz nie reagowałeś na zgłoszenia/pozwalałeś innym łamać regulamin. I to co chwile przez co było troche skarg na Ciebie. Lubie Cię ale nie widzę Cię znowu w tej roli To samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Na tak :3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Na Nie Tak Samo jak mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @ Mikrus mimo że był złym adminem ale może zasługuje na 2 szansę? ja cie lubie i uważam że jesteś bardzo ogarniętą Osobą I Dasz radę to ogarnąć Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @ Mikrus+ NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) 43 minuty temu, Macziii napisał: To samo. xDDD ty nawet nie wiesz o co poszło z nim i się zgadzasz z osobą której też nie znasz.... i jeszcze dodam to: 4. Wypowiedzi w podaniach, by były podawane minimum trzy jakieś argumenty, a nie tak lub emotki. To niezła propka. Ogólnie jestem na Tak! Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Mati ◕◕ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Anonim tez cie mega lubie lecz jestem niestety na nie. Mikrus wyjasnił bo niekiedys bylam przy takich sytuacjach. Zloz moze podanko za 2 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nie widzę Cię w tej roli pomimo, że nic do Ciebie nie mam i nigdy nie miałem. Może SK4N3R da Ci szansę, ja tymczasem jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) To samo co @ Mikrus Na nie Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi