mefisTo Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 No więc tak przyszedł czas i na mnie chciałbym się z wami pożegnać na dłuższy czas ale nie zapominajcie o mnie bo ja tu jeszcze wrócę 😉 Chciałbym podziękować: @ Dank za danie mi szanuje dwa razy i troszkę się nasze relacje po psuły ale dziękuję za wszystko @ raveNza grafiki heh i za fajne mile granie na jb dziękuję ci bo to dzięki tobie użyłem @ Secret_Service za wspólne pisanie na cb xD jest chyba jedyna osobą która zawsze mi odpisywała jak się witałem @ KamyK dzięki za małe pogadanki i wgl bobie jeden za wszystko 😃 @ Michudziękuję ci za wspólne granie i gadanie poznałem cię i od razu cię polubiłem meh xd @ Mikrus za granie na jb i troszkę gadaliśmy byłeś bardzo sympatyczny i miły najlepszy admin ever @xBonio za te wiadomości xD troszkę kasy wydałem ale mi pomgales w sumie to twoja rola żebyś doładował różne rzeczy ale i tak ci dziękuję 😉 @rudyBicpes za danie mi szansy na dzięki 😄 @ SK4N3Rtobie dziękuję za wspólną grę na jb od razu cię polubiłem jesteś miłym i strasznie pomocnym graczem, fajnie było sobie pograć z tb i pogadać i jeszcze raz gratuluję majora Jeżeli kogoś nie wymieniłem to przepraszam 🙃 Gdy poznałem arenę to od razu wiedziałem że to starzał w dziesiątkę noi to był strzal w 10 😂 będzie mi was brakowało ale kiedyś tu wroce 😭😍 Bede czasami odwiedzał arenę i serwery i forum ale rzadko do zobaczenia pappa 😌 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 ????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Zegnaj Wracaj szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 eldo ooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 kazdy kogo spingowales: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 baj baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 No hejka ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 trzymaj się i wracaj musimy się jeszcze pobuntować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Cześć ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Rly? Każdy niech idzie, czekamy aż czarni odejdą i @ Secret_Service przejmie sieć, a wtedy nad serwerownią zapanują lata 90 i disco, NarQa Edytowane 30 Maja 2019 przez EDR 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Goldzie wracaj szybciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Eyyy gdzie się wybierasz ? wracaj tu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Narka Ale wracaj szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Czesc i do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi