Koncu Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jest taki czas, gdy co dobre się kończy jest czas i na mnie,żegnam się z wami prawdopodobnie na zawsze, nie ma dużych szans,że wrócę,a praktycznie zerowe. Dziękuję poniższym osobom za umilenie mi życia na arence: @ Secret_Service k0Ozak morda, menel i ogólnie jeden z najlepszych ludzi,których poznałem tutaj @ YamakashiSiedziałem z nim na ts3 od roku, był ziomkiem,lecz na koniec zawiódł,ale dzięki za ten rok @Deshayiere za te gierki,ale ogólnie dziena! @ xBonio dzięki za szanse i pozdrawiam @ Avgariatpowodzenia w rozwijaniu areny @Studziakwkurzający, ale pozdrawiam @ KamyK pozdrawiam @ easyy Ciapak kozak morda od dawna kocham wyzywać i dziena @ Acti. ze starego forum, nawet pochwalił, pozdrawiam @ nevaeh;>> nie znam bardziej,ale kozak osóbka z CB @ tos1ek & @Protohype za te zawody w jaka to melodia pozdrawiam zadymka fju fju @ Kapi.morda z hns od 2lat, pozdrawiam @ Dank hns pozdrawiam Ekipa UBT@ SK4N3R & @ Mr.White za te dobre UBT @ raveN pozdrawiam -lil froźi dym dym dym Jak kimś zapomniałem to wybaczcie,może jeszcze kiedyś się zobaczymy, wyzerowałem steam jeśli ktoś by chciał się skontaktować na steam, na forum nie odpisuję, czasem będę wbijał. Pozdrawiam wszystkich, dzięki i cześć! 2 6 Usuwam część wypowiedzi na prośbę autora. Przez Dank, 28 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Będziemy tęsknić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) 14 lat? Myślałem że starszy jesteś. Żegnaj. Edytowane 27 Marca 2019 przez Mr.White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Papa ? Edytowane 27 Marca 2019 przez ✔★ENAPOKAZ✔★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 No to nara Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 :((( bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 żarty sobie robisz... żegnaj zajrzyj jeszcze kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) bez przesady z tym fioletowym powaznie no neva nie ma zasłużonego a końcu dostał Edytowane 27 Marca 2019 przez Acti. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cipcia Żegnaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 27 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 39 minut temu, Koncu napisał: był ziomkiem,lecz na koniec zawiódł Było wykonywać swoje obowiązku, nie miej pretensji do mnie :v 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tautalentowany Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 3maj się ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Końcu zasłużony Żegnaj! :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ktoś tu chyba zapomniał o Wakacyjnej bitwie na punche na ts3 :))) Trzymaj się Mordini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 @ Acti.no cóż. Żegnaj @ Koncu, do zobaczenia może kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlszakK Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 No to cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Mnie każdy pomija więc Cześć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 narani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regos Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 <- ten ziomek macha do Ciebie Żegnamy się, atmosfera jak na pogrzebie, a tu nie bum cyryryry z fartem ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Siema @ Koncu będziemy się smucić bez twoich wjazdów na only awp, i chciałem bardzo podziękowac bo to dzięki tobie jestem adminem na Only Awp, KU PAMIĘCI (*) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriki Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 No to cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi