uSzanowankoo Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Nick: uSzanowankoo!Imię: KamilWiek: 24 lataDlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą pełnoletnią, która nie wchodzi w spory z innymi graczami oraz jest w miarę lubiany na forum i przede wszystkim na serwerze Hide and Seek. Podczas mojej pracy na stanowisku UnBanTeam poświęcałem wiele godzin na oglądanie demek [nawet gdy nie miałem nadanej takowej rangi]. Posiadam małe doświadczenie na serwerach JB [wyniesione właśnie z pracy UBT], HnS [2 lata doświadczenia] oraz DR [kilka skarg rozpisanych]. Inne modyfikacje nie powinny dla mnie stanowić większego problemu po mino mniejszej znajomości z regulaminami [przecież demko można zapausować ]. Nigdy w życiu nie faworyzowałem graczy jako admin i każdego gracza traktuje tak samo. Jestem graczem na Arenie od 2019 roku i zawsze staram się przykładać do swojej pracy.Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem UBT na ArenieSkilla w lato 2020 roku. Rozpisałem sporo skarg, nawet gdy nim nie byłem (m.in: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11).Jak długo gram w CS:GO? Gram w CSGO od 2014 roku. Przez ten czas mam rozegrane 3500 godzin na głównym koncie + 2 konta poboczne, na które nie pamiętam już danych ani linków do profili.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jeśli jestem na komputerze, to forum mam odpalone przez większość czasu. Obecnie pracuję na trzy zmiany, więc nie jestem w stanie określić się dokładniej, kiedy odwiedzam forum. Znajomość SM: 7/10Link do profilu steam: * Klik *Kontakt: Preferuję kontakt za pomocą Steam [ewentualnie forum]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Oczywiście, że tak +Wiek +Doświadczenie +SM +Dobra mordzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 na tak +doświadczenie +pomocny dla graczy +wszystko co pisze to szczera prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 na tak poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Maja 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Spoiler Czasami trzeba jak syn marnotrawny nauczyć się na swoim błędzie. + aktywny, + wiek, + doświadczenie, + 0 fawory, człowiek spoza układu JB; - syn marnotrawny. Jak najbardziej można dać drugą szansę Edytowane 11 Maja 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na Tak. +Doświadczony, gracz posiadał już ową rangę. +Umie rozpisać demko. +Kultura osobista oraz opanowanie gracza. +SM +Nigdy jeszcze nie widziałem żeby kogoś faworyzował. +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Maja 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 -u***** +zmiejszenie się liczby ubtków na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na TAK +doświadczenie +ogar +będzie miał kto się skargami z JB zajmować +wiek +/- grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Takk +wiek +doświadczenie sm +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na +wiek +doświadczenie +legenda HnS +miła osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na Mialeś UBT i dałbym rade innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 +wiek +sm +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na TAK +Wiek +Doświadczenie +SM +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Na Tak +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) tak dobra mordka kulturalny na forum nie wchodzi w konflikty Edytowane 12 Maja 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi