Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga Wiesiu

Udostępnij

Houdini

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/faesseesa/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)  https://steamcommunity.com/id/wiesiuHACKER/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wiesiu ''Hacker" Złota Rączka
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Admin wyzywa graczy i jest nietolerancyjny
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) HNS
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Wardisup i nastepna mapa dzis po 20

Mapa: wardisup_final

02:18 - KUR** [zacenzurowane]
02:50 - ja pierdziele, problem masz?
02:54 - atencji szukasz czy co Ci jest?
02:57 - bo mnie wkurzasz [rozmowa z kyrdodelem]
03:40 - kyrodel buguje gracza dab w elemencie mapy po czym ucieka [admin nie przestrzega regulaminu]
Zero interwencji admina wiesiu oraz kyrdodela [który go zblokował]
DAB prosi o wyslapowanie // Kyrdodel szydzi z gracza i nie robi nic
05:57 ban dla osoby o niewidzialnym nicku bez ostrzeżenia dla ów osoby
09:05 - kolejne blokowanie graczy [Tymczasem gracza Predator] w tym samym miejscu co wcześniej. Kolejne nie przestrzeganie przez admina [Kyrdodel] regulaminu oraz łamanie go.

18:30 co za ham wodę wylał / wiesiu
19:30 Wiesiu HACKER uderzono Lord Lancelot [naduzywanie praw]
21:30 admini nie ostrzegają gracza jacob który prosi o kredyty
23:38 - nie jakaś biedna vixa leszczu/ wiesiu
23:30 - bez kellowa wasz gang by był niczym
23:45 - ale nie jest, więc prawa głosu nie masz - wiesiu

25:40 - bo Cię mama woła [mini prowokacja] / wiesiu
27:00- Fragi nie dają skilla [mowa o gangu Wiesia] - houdini
27:25: mówisz o swoim iq [słowa do houdiniego]
27:50 - ty wolisz chłopaków podrywać [2 ataki admina] - wiesiu
28:10 - a ty jesteś rudy konfident - wiesiu
28:20 - wiesiu mówi że to houdini go atakuje, pomimo, że gracz Houdini nie popadł w szał rozmowy o łamaniach regulaminu
30:00 "brak nadmiernego przeklinania" pomimo że był admin juz zrezygnował to admin wiesiu uruchomił się w sprawach degrada
31:50 houdini polecam JWH [J*bać Wiesia Hackera] Czyli obraza admina
32:30 - cmoknij mnie [nie dokończone] - wiesiu
32:47 - "nie na widzę takich osób"- wiesiu
32:50 - "osób z takim typem charakteru jak ty" kolejny atak na gracza / wiesiu
33:00 - zrób sobie kurwa test osobowości na google - wiesiu
33:30 - Houdini: Wiesz że ja to mówię by go wkurzyć jeszcze bardziej? - prowokacje byłego admina
33:40 - Biedny chomik "przynajmniej nie pokazuj jaką jesteś osobą ... kijową...
33:48 - przynajmniej ja nie wyrywam dziewczyn z csa - houdni
34:00 - no i podziękujemy panu .. .za wyzywanie [słowa że jesteś kijem od jakiegoś gracza] - houdini

// 2 w skardze mapa dla odpowiednich ludzi zostaje... zajmijcie się tym :)

Edytowane przez uSzanowankoo

Kolejna mapa:

0:44 - Do 3 godzin mogę sobie mutować jeśli  nie przestrzega regulaminu [próba zmutowania gracza "biedny chomik"] // brak powodów.

01:05 - nagle houdini mówi o mutowaniu na 1h [temat biednego chomika, nie znam powodów dalej]
1:10 - 1:4- = houdini mówi że ma wywalone na admina na serwerze HnS "bo mi się teraz nie chciało wbijać"
03:00 - próba nawiązania kontaktu z innym adminem [Janek] przez gracza Houdini.
04:45 - Zmienię sobie nick - na SJ // Houdini
05:10 - "dzięki zmianie na nick SKJ, po 1 dniu gry, dostanę major admina na DR V2, T0mka zrzucę"
05:30 - liczne słowa na temat SKJ.
06:20 - Houdini wyszedł z serwera.

Jeśli gracz houdini/wiesiu wrócił w późniejszym czasie to mój błąd. Opisałem sytuację do jego wyjścia, oraz sprawdziłem kilka razy listę graczy w różnych odstępach czasowych.

Edytowane przez uSzanowankoo

Co do SKJ to chciałem rozluźnić sytułację, bo byłem mocno zdenerwowany,a wiedziałem jakie ma Wiesiu podejście do tej sprawy. Wiem że nie jestem bez winy i w sumie jestem głównie osobą uczestniczącą. Zrobiłem głupio i kara się należy. Przepraszam wszystkich, których uraziłem, a głownie Wiesia i SKJ'a. Lubię was, ale czasami przesadzam. Chciałem rozluźnić atmosferę serwera gdyż nie uważam, że serwer HNS jest serwerem dla poważnych try hardujących ludzi. Jednak bardziej namieszałem. SKJ niczemu nie winny, a poszedł na odstrzał. Niech @ wiesiu_HACKER się wypowie.

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Cały czas mnie prowokowales tak samo mapę później. Uwierz nie jest miłe jak ktoś bez powodu zaczyna cie obrażać.@ DOMINOmoże potwierdzić jak mnie prowokowales na kolejnej mapie. Dlatego wolałem się nie odzywać by "nie sprawiać Ci tej przyjemności" strasznie przepraszać chciałeś, widać i to twoje pisanie "JWH" każdy wie co masz na myśli to pisząc. I też te twoje teksty no przynajmniej ja nie szukam dziewczyny w csie, a co nie mg? Mogę robić co chce i nie powinieneś mieć nic do mówienia. Jak ty kogoś poznajesz to nie wtrącam się do tego.

Pozatym twoja aktywność GT ostatnio byłeś z 20dni temu a jak już wbijasz to przeklinasz i nawet nie przeprosisz. 

Nie powwino się robić problemów tam gdzie go nie ma. 

Ogólnie tak odemnie i sam dobrze o tym wiesz sam zaczynasz a potemm skargę piszesz. Sam nie jesteś lepszy wbijasz raz na jakiś czas i jeszcze przeklinasz. 

Jedyne co mogę chyba zrobić to przeprosić za zaistniałą sytuację.

• Smutne. 1

Sprawa została wyjaśniona.

Tutaj skarga nie powinna dotyczyć obrażania graczy przez Wiesia a waszego sporu:

Sytuacja działa się wczoraj o sytuacji dowiedziałem się chyba od graczy że zaistniała kłótnia pomiędzy adminami, zaplanowałem późniejsze oglądnięcie demka.

Następna mapka z pozoru "niewinne" prowokacje ze strony Houdiniego postanowiłem nie ingerować za bardzo w to bo nie wiedziałem co działo się na wardi. Po pewnej rozmowie z Robertem ustaliłem że Houdini go mocno drażni dlatego w dalszej części mapki seek_sandyarea ostrzegłem Houdiniego aby nie prowokował Wiesia, dalej zamieniał to w "próbę rozweselenia serwera" a tak na prawdę dalszej prowokacji.

Skargi prawdopodobnie nie byłoby żebym nie zamienił słówka z Houdinim o tym że będę sprawdzał demko z wardi.

Wiesia też ponosiło na demkach ale w znacznie mniejszym stopniu wg mnie oraz pod wpływem nadmiernych prowokacji.

Podsumowując:

@ wiesiu_HACKER-następnym razem nie daj się tak prowokować 

@logo713x13.pngHoudini- zrezygnował z admina
@ Kyrtodel- o nim nic nie wspominałem bo sprawa jest oczywista KYRTODEL DOSTAJE DEGRADACJĘ- powody wszystkim grającym na hns są znane ale dla uściślenia: liczne łamanie regulaminu, niewypełnianie obowiązków jako admin, psucie reputacji o administracji hns.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności