Skocz do zawartości

[Przyjęte] [Podanie] uSzanowankoo

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: uSzanowankoo!
Imię: Kamil
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą pełnoletnią, która nie wchodzi w spory z innymi graczami oraz jest w miarę lubiany na forum i przede wszystkim na serwerze Hide and Seek. Podczas mojej pracy na stanowisku UnBanTeam poświęcałem wiele godzin na oglądanie demek [nawet gdy nie miałem nadanej takowej rangi]. Posiadam małe doświadczenie na serwerach JB [wyniesione właśnie z pracy UBT], HnS [2 lata doświadczenia] oraz DR [kilka skarg rozpisanych]. Inne modyfikacje nie powinny dla mnie stanowić większego problemu po mino mniejszej znajomości z regulaminami [przecież demko można zapausować :pepeOK:]. Nigdy w życiu nie faworyzowałem graczy jako admin i każdego gracza traktuje tak samo. Jestem graczem na Arenie od 2019 roku i zawsze staram się przykładać do swojej pracy.
Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem UBT na ArenieSkilla w lato 2020 roku. Rozpisałem sporo skarg, nawet gdy nim nie byłem (m.in: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11).
Jak długo gram w CS:GO? Gram w CSGO od 2014 roku. Przez ten czas mam rozegrane 3500 godzin na głównym koncie + 2 konta poboczne, na które nie pamiętam już danych ani linków do profili.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jeśli jestem na komputerze, to forum mam odpalone przez większość czasu. Obecnie pracuję na trzy zmiany, więc nie jestem w stanie określić się dokładniej, kiedy odwiedzam forum. 
Znajomość SM: 7/10
Link do profilu steam: * Klik *
Kontakt: Preferuję kontakt za pomocą Steam [ewentualnie forum].

• Smutne. 1

• Administrator Forum
Spoiler

Czasami trzeba jak syn marnotrawny nauczyć się na swoim błędzie.

+ aktywny,

+ wiek,

+ doświadczenie,

+ 0 fawory, człowiek spoza układu JB;

- syn marnotrawny.

Jak najbardziej można dać drugą szansę

Edytowane przez Tomgra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności