freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Nick: ぜFreshuuぜ Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę że większość graczy zna mnie dość dobrze i będzie łatwo mi utrzymać porządek na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Były Admin RT#2, Admin DRv1 oraz aktualny Admin JB#2 Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat (2,915h) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-16, 20-1 Link GT: Aktualne --> GT Stare --> GT Stare --> GT Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 23 Października 2020 przez Freshuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 jest zgoda wiec szmidtek mowil ze jestes ogar ;PP ogar tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Jestem na Tak + ogarnięty - mutacja + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 na tak + giga szef + zachowanie + myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 23 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 7 minut temu, raVii napisał: + zachowanie + myślenie + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) jestem na tak + zachowanie + ogarnia Edytowane 23 Października 2020 przez Arise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Tak Nie znam cie zbytnio ale jestem na tak +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Tak +mózg +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Na tak Grałem z Tobą na 1vs1 i wydajesz się naprawdę sympatyczną i ogarniętą osobą. Dodatkowo twoja aktywność jest bardzo dobra i mam nadzieję, że taką utrzymasz na tym serwerze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 ta ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Oczywisnie ze na tak miły ogarniety aktywnosc pomocny Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Tak +aktywność +świeży +dojrzały jak na swój wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Tak + Nie zachowuje się jak kidos -mutacja -wiek +doświadczenie +umie korzystać z mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Ogarnia Aktywność git Doświadczenie również ma Więc jestem na duże Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 No jak @ SchMidTsię zgodził to chyba tak Miły Ogarniana tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak +aktywność +BUG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Tak +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +ogarnięty +jest pozwolenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +Doświadczenie +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Doświadczenie +aktywnosc Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +doświadczenie +aktywność +ogarnia na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak -Nie miły dla mnie -Wiek +Doświadczenie +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak +doświadczenie +aktywnosc +ogarniety -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi