SchMidT Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nick: SchMidTImię: MaciejWiek: Zaraz 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Chciałbym dołączyć do UBT, ponieważ chce pomóc innym członkom ekipy, oraz chce zajmować się tym co umiem robić czyt. mieć styczność z grą (demkami)Doświadczenie w ocenianiu demek: 10/10 😮 , ale tak poważnie zajmowałem się tym przez bardzo długi czas więc myślę, że doświadczenie mam całkiem spore.Jak długo gram w CS:GO?: 5 latIle czasu poświęcam forum dziennie: Jestem przynajmniej 2 godzinki dziennieZnajomość SM: 7/10Link do profilu steam: KLIKKontakt: STEAM Discord: SchMidT #1085, TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Na tak!!! +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +ogarnięty +sm +wiek +doświadczenie +przyjazny + Noob + KC 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 potrzebujemy cie w naszym składzie Maciek. ogar tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 +wiek +sm +doświadczenie +staż na forum Na tak, Najlepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +Ogarnięty +Kulturalny +SM +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVoF Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jak dotychczas najlepszy kandydat na to stanowisko. + Ogarnięty + Kulturalny + Ogromne doświadczenie + Staż na forum Jestem na duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 + Wiek + Doświadczenie +/- Aktywność na forum Jestem na tak. Mam nadzieję że tym razem Ci się to tak szybko nie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +ogar +doświadczenie Spoiler tylko nie rób tego co ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jestem na tak + ogarnięty + zachowanie + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Ogarnia na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdemoneqx Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Na tak +sm +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +Sm +Aktywność +Doświadczenie +Staż na forum Spoiler Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Jak najbardziej na tak + Doświadczenie + Wiek + Kulturalny Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 TAKKK +aktywność +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Można dać szansę, jestem na tak: + ogarnięty, + doświadczenie, + staż na forum, + aktywność na forum, - podanie bardzo słabo napisane. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +doświadczenie +wiek +sm +wiesz co i jak ;dd +opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Na tak +doświadczenie +wiek +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Na tak +wiek +doswiadczenie +aktywnosc +ogarniasz Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Nastkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jestem jak najbardziej na tak +wiek +doświadczenie +pozytywna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Na tak +staż na arenie +doświadczenie +sm +ogółem chłopak świetny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Proste że tak +sm +wiek +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 najlepszy kandydat ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi