uSzanowankoo Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick: uSzanowankoo!Imię: KamilWiek: 23 lataDlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą, która nigdy nie faworyzowała żadnego z graczy. Staram się zawsze działać z regulaminem serwera, który znajduje się na forum oraz pomagam też w tym nowym graczom. Przyznam, że posiadam braki z kilku modyfikacjach [głównie JB], jednak wszystko jest do nauczenia i chętnie bym chciał pomóc obecnemu UBT w rozpisywaniu skarg na forum. Zawsze starałem się rozpisać skargi z HnS w trybie natychmiastowym i mam nadzieję, że podczas sprawowania tego obowiązku będzie podobnie, albo nawet szybciej.Doświadczenie w ocenianiu demek: Nigdy nie posiadałem rangi UBT, jednak rozpisałem nie jedną skargę z serwera HnS, które można znaleźć na forum.Jak długo gram w CS:GO?: 3,062 godz. łącznieIle czasu poświęcam forum dziennie: Jestem codziennie na forum, sprawdzam tematy i jeśli nie ma ciekawszych tematów to wychodzę po jakimś czasie. Zaglądam na forum 5-7 razy dziennie.Znajomość SM: 8-9/10, kiedyś bawiłem się w pisanie małych pluginów oraz klas do cod moda pod czas posiadania serwera w grze Counter-Strike 1.6.Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/Kontakt: Preferuję kontakt poprzez platformę Steam bądź wiadomość prywatną na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Tak +wiek +doświadczenie +najlepszy kandydat chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +Wiek +Sm Zawsze pomagałeś rozpisać demka z hnsa Najlepszy z obecnych kandydatów na to miejsce Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Na tak , najlepszy kandydat. +wiek +doświadczenie +SM +aktywność Edytowane 14 Lipca 2020 przez Gacek_Wacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +wiek +doświadczenie +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 NA TAK +zna regulaminy +miły +ładne rozpiski O jb to sie nie martw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Tak +rozpiski +doświadczenie +wiek +sm +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +wiek +ogar TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Tak +Wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +sm +wiek +dobrze rozpisuje demka Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jestem na Tak! Bardzo miła i spokojna osoba, wiele razy pomagał ubt bardzo dobrze rozpisując demka, doskonale pełni swoje obowiązki jako admin hns +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Na Tak + mila osóbka + wiek + umie rozpisywac demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +wiek +kuzyn NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Na TAK +wiek +SM +ogarnia +ładnie rozpisuje demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Na TAK +wiek +pomocny +umie rozpisywać No bardzo dobra osoba na to stanowisko 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 tak pies+ wiek+ ogarnia+ jb + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Si, si toro: + ogarnięty, + aktywność w dziale skarg, + SM, + w miarę przejrzyście rozpisuje demka, - podanie mogło być trochę lepiej napisane. Życzę powodzenia. Edytowane 15 Lipca 2020 przez empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 No w końcu pieseł, tylko JB sie nie przeraź jak o tym rozmawialiśmy +Wiek +Ogar +Doświadczenie +Najlepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 +Wiek +Ogar +Doświadczenie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 +wiek +rozpiski Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na TAK +Wiek +Rozpiski + The best kandydat XD Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Oczywiście, że tak, odpowiedni kandydat. +pomocny +wiek +doświadczenie +rozpiski demek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na tak dobrze rozpisujesz demka wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi