Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na UBT ;)

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: uSzanowankoo!
Imię: Kamil
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą, która nigdy nie faworyzowała żadnego z graczy. Staram się zawsze działać z regulaminem serwera, który znajduje się na forum oraz pomagam też w tym nowym graczom. Przyznam, że posiadam braki z kilku modyfikacjach [głównie JB], jednak wszystko jest do nauczenia i chętnie bym chciał pomóc obecnemu UBT w rozpisywaniu skarg na forum. Zawsze starałem się rozpisać skargi z HnS w trybie natychmiastowym i mam nadzieję, że podczas sprawowania tego obowiązku będzie podobnie, albo nawet szybciej.
Doświadczenie w ocenianiu demek: Nigdy nie posiadałem rangi UBT, jednak rozpisałem nie jedną skargę z serwera HnS, które można znaleźć na forum.
Jak długo gram w CS:GO?: 3,062 godz. łącznie
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem codziennie na forum, sprawdzam tematy i jeśli nie ma ciekawszych tematów to wychodzę po jakimś czasie. Zaglądam na forum 5-7 razy dziennie.
Znajomość SM: 8-9/10, kiedyś bawiłem się w pisanie małych pluginów oraz klas do cod moda pod czas posiadania serwera w grze Counter-Strike 1.6.
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/
Kontakt: Preferuję kontakt poprzez platformę Steam bądź wiadomość prywatną na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności