chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nick: chakraImię: Bartek Wiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Na spokojnie radzę sobie z ocenianiem demek, ostatnio mam bardzo dużo wolnego czasu który mogę poświęcić na rozpatrzanie demekDoświadczenie w ocenianiu demek: Umiem ocenić demko, zajmuję się tym już parę miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: Od około 5 lat (~1950 godzin)Ile czasu poświęcam forum dziennie: Zazwyczaj około godzinyZnajomość SM: 4/10Link do profilu steam: Steam Kontakt: Steam, discord: ɔɥɐʞɹɐ#7959, forum @ chakra 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dużo osób mówi że jesteś nie ogarnięty, ale jak się postarasz to Ci wychodzi postawiony cel. +Doświadczenie +Aktywność na forum jak i na serwerach +/-Sm Jestem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Tak +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 nieogarniety nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 mimo ze czasem jestes idiota to jestem na tak +ładnie rozpisane demka EDIT: zmieniam zdanie na nie - nieogarnia nie oddychasz jak ogladasz serial btw 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 28 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nie -nie ogarnia -wiek - krótkie i nieczytelne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) +fajnie rozpisze demko -wiek +/- sm +aktywność na Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Tak +Aktywność -Króciutkie podanie, mogłeś się bardziej postarać +Doświadczenie Ja bym dam szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Na tak +młody, ale ogarnie -troche twoje zachowanie mnie się nie podoba +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 +Ogarnięty i podoła zadaniu! Masz moje TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 JAsne że TAK +Braciak +/- Wiek +Podoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 -WIEK -CHAKRA +DA DIGIELKA +Aktywność +da sobie radę, jak nie to out... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 NIE -Wiek -Zachowanie -Nie rozpisałeś się w tym podanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na nie -myślę że na to stanowisko znajdą się lepsze osoby -podanie krótkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na nie - zachowanie + wiek +/- doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 na nie wiek- doświadcznie-/+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) -zachowanie Nie jesteś jeszcze ubt, a wprowadzasz administracje w błąd każąc im nadać kary, których nie masz prawa nadać. Nie Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Kapi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 -wiek -zachowanie I nie ogarniesz Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na tak myślę że sobie poradzisz +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na nie żartowałem NA TAK -ogar +aktywność +/-chakra XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na TAK wie co jest 5 ogarnie na lajcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi