BeeMay Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Nick: BeeMay Imię: Igor Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Ponieważ potrafię oceniać demka zgodnie z prawdą, jestem osobą obiektywną, która nie trzyma jednej ze stron ze względu na to, że ktoś jest w gronie moich znajomych czy tym podobne. Oceniam dokładnie tak jak jest na demku i rozpisuję to bardzo czytelnie. Potrafię również w sposób sprawiedliwy ukarać osoby łamiące regulamin. Dlaczego jeszcze? Aktualnie nigdy mimo rozpisanych demek w mojej "karierze" nie zasiadałem na stanowisku UBT więc myślę, że tutaj stanie się ten odpowiedni moment na to. Jestem również obeznany z regulaminami naszych serwerów co jedynie usprawni sprawdzanie demek oraz zdecydowanie przyda się z serwerem JB. Doświadczenie w ocenianiu demek: Opisanie kilkunastu demek na AS. Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od ponad 5 lat. Aktualnie na moim profilu widnieje 2008h. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum chętnie zaglądam w każdym wolnym czasie, co zdarza się bardzo często. Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690/ Kontakt: TS,Steam,Forum,Discord. Edytowane 26 Marca 2020 przez BeeMay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak +doświadczenie +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 lepszy on niż Rogiński w 100% - sm - rozpatruje demka ładnie - zachowanie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na TAK +Wiek +Ogarnięty +Dobrze rozpisujesz demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na TAK +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie +ładnie rozpisujesz demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 +miły +pomocny +wiek +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Wzór chłopak +wiek +Ładnie te demka ogarniasz i rozpisujesz Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 tak + rozpisywanie demek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na TAK +Miły +Wiek +Staż grana w cs:go +Prawidłowo rozpatruje demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 +Umię rozpisać dobrze demko +Wiek +Pomocny chłopak Napewno taka osoba przyda się nam, w ubt Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 na tak +udziela się w skargach i w pomaga UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Tak Doświadczenie Wiek Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 +wiek +ogarnia +dobrze rozpisuje U better than roginsky tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 na tak +wiek +udzielanie się w skargach.Pomaganie UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Na Tak +Dobrze rozpisujesz demka +Wiek +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Na tak +ogar +wiek -/+ aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Jestem na tak. +wiek +ogarnięty zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Tak Ogarnia Umie rozpisywać demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi