MrTercio Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Propozycja to: nowa rzecz Treść: Chciałbym zaapelować o dodanie punktu regulaminu, który zabraniałby pisania rtv tylko dlatego, że trwa ostatnia runda danej mapy. Ostatnio gracze zaczęli mocno nadużywać tej możliwości - każdy kto umiera w ostatniej rundzie pisze rtv, czego rezultatem jest to, że więźniowie którzy dotrwali do końca rundy nie będą mieli życzenia, bo zmienia się mapa. Wielokrotnie byłem świadkiem tego, że osoby wręcz przeszkadzały w prowadzeniu, krzycząc żeby ludzie pisali rtv, bo ostatnia runda. Jest to wyjątkowo (mówiąc eufemistycznie)niekoleżeńskie zachowanie, które proszę aby zostało zakazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, MrTercio napisał: Wielokrotnie byłem świadkiem tego, że osoby wręcz przeszkadzały w prowadzeniu, krzycząc żeby ludzie pisali rtv, bo ostatnia runda. W takich sytuacjach admini mogą mutować/ gagować graczy. jeśli chodzi o propozycję to widzę jedno rozwiązanie- blokada włączania rtv na powiedzmy 2 minuty przed końcem mapy. nie wyobrażam sobie aby za wpisywanie komend leciały bany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 4 minuty temu, SK4N3R napisał: jeśli chodzi o propozycję to widzę jedno rozwiązanie- blokada włączania rtv na powiedzmy 2 minuty przed końcem mapy. nie wyobrażam sobie aby za wpisywanie komend leciały bany Jak już to jestem za tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Bardziej odpowiedź @ SK4N3R'a mi odpowiada Za tym co skaner napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jestem na tak co do blokowania komendy o którym wspomniał Skaner. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Rozwiązanie takie jakie zaproponował skaner będzie najbardziej sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzotr Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jak najbardziej za, tak jak napisał Skaner 'x' czas przed koniec mapy blokada komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTercio Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Jak najbardziej popieram rozwiązanie zaproponowane przez Skanera. Zaproponowałem zakaz w regulaminie, ponieważ myślałem że rtv się nie da zablokować, bo już dawno było by to zrobione xD Tak czy inaczej chodzi mi tylko o to żeby ludzie przestali to robić. Edytowane 10 Marca 2020 przez MrTercio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Niby tak ale jednak nie Uważam ,że może zdarzyć się sytuacja gdzie zostanie ostatnia osoba i będzie przedłużać (np.Chować się przed ct) a admina nie będzie no i wsm lipa trochę wtedy jak nie będzie można wpisać rtv Edytowane 10 Marca 2020 przez PompkaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTercio Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 3 minuty temu, PompkaBiceps napisał: Niby tak ale jednak nie Uważam ,że może zdarzyć się sytuacja gdzie zostanie ostatnia osoba i będzie przedłużać (np.Chować się przed ct) a admina nie będzie no i wsm lipa trochę wtedy jak nie będzie można wpisać rtv To jest wada blokady względem zakazu w regulaminie, do którego można by było dać wyjątki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Na Tak dla tego co napisał skaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Na Tak lepiej zablokować komendę rtv na koniec ostatniej rundzie ale najlepiej jak by tak zrobili na wszystkich serwerach bo by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 23 godziny temu, EzBucks ツ napisał: Na Tak lepiej zablokować komendę rtv na koniec ostatniej rundzie ale najlepiej jak by tak zrobili na wszystkich serwerach bo by się przydało Na innych serwerach się jeszcze z tym nie spotkałem, ale na jb jest to często nadużywane i rozwiązanie które napisał @ SK4N3R było by dobre.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dniu 10.03.2020 o 20:29, SK4N3R napisał: jeśli chodzi o propozycję to widzę jedno rozwiązanie- blokada włączania rtv na powiedzmy 2 minuty przed końcem mapy. nie wyobrażam sobie aby za wpisywanie komend leciały bany To lepsza opcja ! Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dniu 10.03.2020 o 20:29, SK4N3R napisał: jeśli chodzi o propozycję to widzę jedno rozwiązanie- blokada włączania rtv na powiedzmy 2 minuty przed końcem mapy. nie wyobrażam sobie aby za wpisywanie komend leciały bany Jestem za tym ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dniu 10.03.2020 o 20:29, SK4N3R napisał: blokada włączania rtv na powiedzmy 2 minuty przed końcem mapy. maksymalnie do 3 minut końca mapy można byłoby wyłączyć tą komendę. @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jestem za zdaniem @MrWhite 3 min było by dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jestem za tym co skaner napisał jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi