LeMoN Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Nick: LeMoNImię: KrystianWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora? : Podanka same się nie odrzucom,nie no żart są jeszcze inni. Jestem jednym z najaktywniejszych użytkowników na forum, więc bym wiele pomógł. Pisze znowu podanko, bo nikt nie składa a ja się ostatnio nudzę na tym telefonie. Doświadczenie w moderowaniu: Jak mówiłem kilkakrotnie miałem tą rangę na innych sieciach i wiem co i owo. Coś o sobie: Zacznę może od tego, że mieszkam w mieście Opoczno. Lubię czasami popykać w fife i w cs'a. W realu także lubie popykać w gałe z ziomkami. Filmy na netflixie Rozmowy na CB , tylko nie o LOLU. Co zrobiłeś dla ArenySkilla?: Major DeathRun v1, wywiady + gazetkiKontakt: FB, Steam, Forum Wszystkie wypowiedzi mile widziane Szczerość najważniejsza. Edytowane 28 Lutego 2020 przez LeMoN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na Tak +Aktywność +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tak +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Zawsze można dać szanse Na +aktywność +ogarnia - 21 minut temu, LeMoN napisał: Rozmowy na CB , tylko nie o LOLU. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 - Ortografia, - staż na forum. 3 modów to wystarczająca liczba, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na nie - podanie zrobione na odwal, wcale mnie nie przekonałeś - skaczesz sobie po stanowiskach, zdecyduj co chcesz robić - co chwila składasz nowe podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 -za krotko na forum - pchasz sie - nie nadajesz sie nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na NIE - Mało rozwinięte podanie - Słaby staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tak +wiek +zachowanie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tak +zachowanie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 - staż na forum nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na tak +wiek +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Sorki Lemon ale jesteś tu za krótko poza tym raven kiedyś pisał na czacie Areny że jest wystarczająco moderatorów na tej sieci i nie potrzeba więcej modów Jestem na NIE Edytowane 28 Lutego 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Chociaż liczba modów wydaje się wystarczająca, to niech będzie +Zachowanie +Wiek +Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A niech ci będzie Tak +spędza dużo czasu na forum +ogarnie -atencjusz +stara się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 na nie konto forum- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Za krótki staż, wybacz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Bla bla bla -staż na forum -nikt cie tak na prawdę nie zna -nie nadajesz się Zajmij się swoim majorkowaniem na serwerze: Edytowane 28 Lutego 2020 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi