antos Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nick: EDR Wiek: 16 3 najlepsze prace: 1. Spoiler 2. Spoiler 3. Spoiler *więcej prac można znaleźć tutaj* 2 linki do zleceń: 1, 2 Używany program: Do prac na forum tylko i wyłącznie Photoshopa. Doświadczenie w grafice: Prawie 3 lata. Posiadałem rangę grafika na tutejszym forum nie raz. Coś o sobie: Pracuję długo nad grafiką, ale do ideału mi daleko, swoje prace wykonuje by się oderwać od rzeczywistości, najlepiej pracuje mi się wieczorami/w nocy kiedy jest cisza i spokój, włączam sobie wtedy swoje ulubione kawałki i tworzę. Grafiką zaraziłem się od kuzynki która jest grafikiem. Do swoich prac używam tylko i wyłącznie rendery wzięte z internetu, oraz tekstury itp. również wzięte z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 +wiek +doświadczenie +piekne prace Napewno lepszy kandydat na te stanowisko ode mnie Na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Tak ładne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Podoba mi się twój styl Duże doświadczenie Prace jednym będą się podobały a drugim nie i to jest mały minus no ale NA TAKKKK Edytowane 6 Lutego 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 TAK +dobre prace +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 TAK +prace fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Tak +doświadczenie +fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Na tak. +fajne pracunie +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 wiek+ prace+ staż+ aktywność+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 wrociles wczoraj na forum i juz podanie piszesz? podrzucam świeży temacik -mentalnie to chyba nie dorosłeś jeszcze -aktywnosc na forum -grafk 2/4 i wiszą 2 inne podania, nie potrzeba w ekipie ludzi z niewyparzoną buźką nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Nie Powody podal pike Edytowane 6 Lutego 2020 przez D3V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 EDIT: Zmieniam z tak na nie Twoje zachowanie jest żenujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 -toxic -klamiesz z vac'iem -aktywnosc na forum -jeszcze raz toxic nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 -zachowanie na serwerach -aktywność +w miarę ładne prace Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 - zachowanie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomalekxD Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -zachowanie +prace Neutral 😐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 to ja jeszcze to podrzucam, ladnie ten wiek krecisz, pol roku temu 14 a teraz nagle 16. mozecie zlaczyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +doświadczenie +dobre prace tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na tak , fajnie grafiki , przyda sie aktywny grafik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 -zachowanie -piszesz podania na siłę +prace Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Mirkus wyjaśnił, nie. -Niedojrzały -Kłamie z wiekiem -Smutny człowiek -Jakiś tam dodatkowy powód. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 12 godzin temu, IGonnaHitYa napisał: przyda sie aktywny grafik Nei, Mikru wyjaśnił, Trochę zachowanie nie ten tego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi