SchMidT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nick: SchMidT #GIVEMYSUPBACKImię: MaciejWiek: 17Doświadczenie w moderowaniu: Pracowałem z silnikiem MYBB,PHPBB oraz IPSIle czasu poświęcam forum dziennie: Długo nawet po kilka godzinCoś o sobie: Mam na imię Maciek. Od tego roku chodzę 2 klasy technikum o profilu Informatyk. Jestem bardzo łagodny z charakteru, i łatwo jest się ze mną dogadać jeżeli chodzi o różne sprawy. Moimi głównymi zainteresowaniami są jazda na rowerze (taka rekreacyjna, nie wyczynowa) oraz piłka nożna i od niedawna doskonale moje umiejętności w HTML'uCo zrobiłeś dla ArenySkilla: M@ surf tier oraz DRv2, w pózniejszym okresie H@ 5vs5, Moderator forum, Obecnie O@ JB 1.6, AntiCheat Team Global Admin.Kontakt: Discord Teamspeak Steam 1 2 Dodaję m@ DRv2 do zasług dla sieci (na prośbę autora) Przez PiKe, 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 I tak nie dostaniesz. Ale masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak macieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 oczywiście, TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jako mod byłeś totalnie nieogarnięty i zaniedbywałeś tę rangę. Ode mnie ogromne nie, jest o wiele lepszy, sprawdzony kandydat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) easyy > reszta pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2019 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 JAk nie jak TAK?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Raven podał powód Sory ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 jestem na nie bo to ja jestem następnym moderatorem i nie ukradniesz mojego miejsca jakimś podaniem nie sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ty nie masz czasu przez 7 dni demka sprawdzić jak 3 razy ci przypominam, a i tak wyszło na to ze nawet demka nie pobrałeś xD Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi