Shary Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dobra ja spierdalam hahah wiem jak w ciul się cieszycie wsm było fajnie można się pośmiać z tępych lizo dupów typu raven albo ntm. Nie które osoby uważają się za kurwa bogów forum typu seven dostawał te głupie rangi ''m@,o@'' i się wywyższa na innymi jak by był chuj wie kim Nie które osoby było spoko tylko że okazały sie fałszywymi ziomami i ogólnie walić ich na łeb. Osoby które szanuje i są prze : @Deshayiere, @Kapi. @ravii@ F4n4tyK.@ Joski @invi@ Secret_Service@ SchMidT<--- oddać mu moda złodzieju boniu @Koncu@ KamyK @ easyy @DoDovex acti @ Avgariat @ToMcZaG Osoby które to zjeby i ogólnie jebać: @ NTM, @ Mikrus, @ raveN, @ Siedem_dni, @ Kushi , @Lambuś@ Sadystka @ xBonio @T0M3K, @ SK4N3R Czekam na wasze komentarze w stylu wypad stąd itp moderatorzy jak chcecie to sobie edytujcie te przekleństwa wisi mi to a nawet dajcie warna hehehe też wasz wszystkich lubie elooo jp hwdp 6 1 5 Obraza. Przez raven, 12 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Jak masz pisać takie pożegnania nie pisz ich w ogóle. ;v Temat został przeniesiony do kosza. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 XD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi