BeeMay Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nick: Call Me MaybeWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Przebywając na serwerze, często zdarzają się momenty w których Administratorzy nie są online i serwer "prowadzi się swoimi zasadami" (tj. nieogarnięte CT, nadużywanie mikrofonu, częste FK, kłótnie i niepotrzebne wulgaryzmy czy zaczepki). Chce pomóc obecnej administracji w utrzymaniu porządku na serwerze, i w godzinach gdy będę online na serwerze trzymać ład i porządek. Sądzę, że obecna ilość administratorów nie zadowala i nie pozwala cieszyć się miłą i spokojną grą na JailBreaku. Byłem już administratorem na tym serwerze także wcześniejsze doświadczenie powinno w tym pomóc.Doświadczenie w adminowaniu: Doświadczenie jest całkiem spore, posiadałem M@ na serwerze Only AWP, Admina only DD2, DeathRun, MG oraz Only Course na innej sieci serwerów. Były Admin JB na AS.Jak długo gram w CS:GO?: Aktualnie ma moim koncie widnieje 1735h.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze przebywam w różnych porach dnia, najczęściej jest to rano oraz wieczorem.Link GT: https://www.gametracker.com/player/Call Me Maybe/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[ORC] Call Me Maybe/137.74.7.15:30050/ Aktualnie nie ma sporej aktywności, lecz postaram się ją poprawić .Znajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690/Mikrofon: Oczywiście, to podstawa dla Administratora. Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Zapoznałem się z regulaminem. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) na tak Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Jestem na tak Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Mroxer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na nie -akty +/- sm -czasami potrafisz wyzywać Popraw zachowanie i akty i zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Wsm to nic do cb nie mam Na Tak. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Godzinę temu, CallMeMaybe napisał: Mikrofon: Oczywiście, to podstawa dla Administratora. @ raveN Tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Oczywiście że na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na nie: -aktywność -robisz dużo freekili w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 nie popraw zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 38 minut temu, rajek1910 napisał: Na nie -akty +/- sm -czasami potrafisz wyzywać Popraw zachowanie i akty i zmienię zdanie. Sam masz gorsze sm Aktywność nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 +wiek +ogarnięty +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 +wiek +doświadczenie +SM +/-aktywność TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 5 godzin temu, CallMeMaybe napisał: Mikrofon: Oczywiście, to podstawa dla Administratora. Ciekawe. Nie zauważyłem, abyś się jakoś źle zachowywał, na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi