Strachu Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Strachu Key-drop.pl Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gdy wchodzę na serwer to inni gracze notorycznie się wyzywają lub nie ogarniają CT, admini wchodzą najczęściej gdy ktoś zgłosi gracza i dają upomnienie a gdy admin wyjdzie znów zaczyna się zabawa z wyzwiskami. Chciałbym spróbować własnych sił jako admin, na początek może to być okres próbny Doświadczenie w adminowaniu: ponad pół roku miałem admina na HnS#2 Jak długo gram w CS:GO?: od 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 10 do 23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Bunted] Strachu key-drop.pl/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3.5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Strachu111 Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Edytowane 9 Lipca 2019 przez SK4N3R 1 Dodałem podpunkt oraz link do profilu steam Przez SchMidT, 9 Lipca 2019 Dodałem aktualny GT Przez SK4N3R, 9 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ++wiek +/-SM Doświadczenie jakieś jest Aktywność średnia, bo przestałeś grać przez te 4 dni (aktywnie) Ale niech będzie. Dajmy szanse, TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 +wiek Doświadczenie jakies ma Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Stachu dobry gość Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Niezbyt ogarniasz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Myślę, że jakby Yama rozpatrywał byłoby odrzucone jak zawsze za to co kiedyś zrobiłeś. ;v Na nie. ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) @ raveN to było kiedyś, nieraz można dać druga szanse @ raveNkażdy ma swoje zdanie ja się nie czepiam tego Edytowane 9 Lipca 2019 przez Mistyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) NIE zmieniam zdanie 2w1 Edytowane 9 Lipca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztejuss Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 +wiek -aktywnosc ale jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 - Fawora na serwerze - nieogarnianie nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi