Koncu Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Koncu Imię: Patryk Wiek:14 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Byłem już na tym stanowisku, nie było ze mną problemów, ani nie ma, mam VAC'a, ale😛 to w niczym nie przeszkadza jako UBT. Więc myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Doświadczenie w ocenianiu demek: 10/10 Jak długo gram w CS:GO?: 4yo Ile czasu poświęcam forum dziennie: 1-6h Znajomość SM: 6/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Koncu/ Kontakt: Steam, forum, ts3 Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Koncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 myślę, że można mu dać ostatnią szansę, w końcu nie dostał dengu, tylko sam odszedł :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Yesss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 miales juz ta range i sam zrezygnowales, daj szanse innym sprobowac sie w tej roli, na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Godzinę temu, Acti napisał: nie ma szans +1 Jestem na Nie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Spoko ziomek, ale ma vaca dostał Tylko dlatego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie. -Vac Ban. -Wcześniejsza Rezygnacja. -Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 a moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 mimo vaca Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi