Mroxer Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Propozycja to: usunięcie 19 punktu regulaminu serwerów Treść: Aktualnie punkt brzmi tak 19. Każdy gracz musi posiadać przynajmniej 3 polskie znaki w nicku. Zacznijmy może od tego, że polskie znaki to: ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż, także większość graczy aktualnie łamie ten punkt , a nie są oni karani. Inaczej jest za to w moim przypadku, ponieważ posiadam trochę niestandardowy nick(✫ ??????). Jest w nim zmieniona tylko czcionka, a pomimo tego często jestem kickowany lub banowany z tego powodu. Punkt ten prawdopodobnie został wprowadzony jako ułatwienie dla adminów, ale nawet mimo nicku gracza, którego nie da się wpisać można przecież ukarać taką osobę poprzez np. menu. Wydaję mi się, że najlepszym pomysłem byłoby całkowite usunięcie tego punktu z regulaminu, bo po co ograniczać ludzi chętnych do gry na serwerach AS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Lepiej zmienić ten punkt na: 19. Każdy gracz musi posiadać przynajmniej 3 litery z polskiego alfabetu w nicku. Ale TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Jestem za, co to za problem dać kicka/bana osobie z takim nickiem. Edytowane 3 Marca 2019 przez 「Deshayiere」 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jestem za. Nawet gdyby odrzucili co za PROBLEM dla adminów wpisać STATUS w konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na Tak, to nie jest żadne ułatwienie, gdyż gracze ustawiają nawet litery nie obok siebie co nie daje nic, a według regulaminu jest poprawnie. Zawsze można karać za pomocą sid/#id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Punkt jest ogólnie po to, żeby admini nie mieli problemów ze zbanowaniem gracza, a takie się zdarzały, ale nie wiem co jest ciężkiego wpisać w konsoli status i skopiować nick gracza Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 moze nie na usuniecie ale na zmienienie bo jak admin chce komus mute czy cos dac latwiej jest poprostu wpisac w konsoli wiec moze zmienic na 'minimalnie 3 litery standardowego alfabetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Niby łatwiej banować/kickować ale jednak wiele stałych graczy ma takie nicki. NA TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wielkie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jestem na tak. Przeszkolcie adminów do kickowania/banowania poprzez konsolę i po sprawie. Jest i szybko i łatwo, no chyba, że ktoś pisze na klawiaturze jedno słowo 5 godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jak najbardziej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 punkt miał na celu zakazanie osobom posiadania nicku, którego nie widać, lub który jest zrobiony z chińskich znaczków. utrudnia to grę szczególnie na JB, kiedy musisz wywołać kogoś za pośrednictwem nicku do jakiejś zabawy/ konkurencji, a jest kilka osób z takimi nickami. osobiście nie mam nic przeciwko temu, żebyś miał taki nick jak teraz, czyt. w innej czcionce, ale usuwanie punktu będzie bez sensu, bo znowu się pojawią takie sytuacje. jak już chcecie zmiany to najlepiej dodać wyjaśnienie do tego punktu, mówiące o tym, że nick może być zapisany w innej czcionce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi