Skocz do zawartości

[Przyjęta] 3 polskie znaki w nicku (???)

Udostępnij

Mroxer

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: usunięcie 19 punktu regulaminu serwerów

Treść: Aktualnie punkt brzmi tak 19. Każdy gracz musi posiadać przynajmniej 3 polskie znaki w nicku. Zacznijmy może od tego, że polskie znaki to: ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż, także większość graczy aktualnie łamie ten punkt , a nie są oni karani. Inaczej jest za to w moim przypadku, ponieważ posiadam trochę niestandardowy nick(✫ ??????). Jest w nim zmieniona tylko czcionka, a pomimo tego często jestem kickowany lub banowany z tego powodu. Punkt ten prawdopodobnie został wprowadzony jako ułatwienie dla adminów, ale nawet mimo nicku gracza, którego nie da się wpisać można przecież ukarać taką osobę poprzez np. menu. Wydaję mi się, że najlepszym pomysłem byłoby całkowite usunięcie tego punktu z regulaminu, bo po co ograniczać ludzi chętnych do gry na serwerach AS.

punkt miał na celu zakazanie osobom posiadania nicku, którego nie widać, lub który jest zrobiony z chińskich znaczków. utrudnia to grę szczególnie na JB, kiedy musisz wywołać kogoś za pośrednictwem nicku do jakiejś zabawy/ konkurencji, a jest kilka osób z takimi nickami. 

osobiście nie mam nic przeciwko temu, żebyś miał taki nick jak teraz, czyt. w innej czcionce, ale usuwanie punktu będzie bez sensu, bo znowu się pojawią takie sytuacje. jak już chcecie zmiany to najlepiej dodać wyjaśnienie do tego punktu, mówiące o tym, że nick może być zapisany w innej czcionce.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności