uSzanowankoo Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nick: uSzanowankoo Imię: KamilWiek: 24 lataDlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą pełnoletnią, która nigdy nie faworyzowała graczy na serwerach ArenySkilla. Zawsze staram się działać z regulaminem, który obowiązuje wszystkie serwery oraz pomagałem nie jednokrotnie w zapoznawaniu się wszystkich zasad nowym graczom. Jestem osobą doświadczoną, gdyż pracowałem na stanowisku UBT na naszej sieci, i chciałbym pomóc obecnym osobom z tej rangi w tej pracy. Doświadczenie w ocenianiu demek: Podczas mojej pracy jako ubt nie jedno krotnie oceniałem demka z serwerów na całej sieci.Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2013-2014 rokuIle czasu poświęcam forum dziennie: Jestem codziennie przynajmniej raz na godzinę jeśli mam czas i nie jestem w pracy.Znajomość SM: 7/10Link do profilu steam: * Klik *Kontakt: TeamSpeak3 / Steam / Discord / Forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Na Tak (i znów ten wścibski pieseł chce wrócić na AS) +wiek +doświadczenie +sm +/- grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nie -Nie dawno wróciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 26 Marca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 10 minut temu, Natural napisał: Nie -Nie dawno wróciłeś żaden argument ps. niedawno na tak doswiadczenie wiek -praca ;/ duze iq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 na tak +ogar +piseł +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 tak + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Tak +Wiek +Ogarnięty +Doświadczenie +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Skoro to ma być "odświeżone AS" to lepiej dać szansę komuś nowemu, niż osobie która kolejny raz wraca na sieć. Wiadomo, że masz doświadczenie i jesteś ogarnięty, ale jak dla mnie to za wcześnie na powroty od razu do UBT + sam osobiście wolałbym ujrzeć nowe twarze w ekipie. ^ nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 48 minut temu, Mikru napisał: Skoro to ma być "odświeżone AS" to lepiej dać szansę komuś nowemu, niż osobie która kolejny raz wraca na sieć. Wiadomo, że masz doświadczenie i jesteś ogarnięty, ale jak dla mnie to za wcześnie na powroty od razu do UBT + sam osobiście wolałbym ujrzeć nowe twarze w ekipie. ^ nie dokładnie, dajmy szanse sprawdzić się innym nowym osobom bądź tym którzy nie byli jeszcze na owej posadzie na Nie -dopiero co come back zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nie przesadzajmy nie dawno tutaj wróciłeś Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 na tak +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) Pov Typowy areniak: Odchodzi z areny, rezygnuję ze wszystkich rang Wraca na arene Widzi, że jest otwarta rekrutacja na rangę którą miał przed odejściem Składa podanie *Weird Naniii Noise* Chyba więcej argumentów dawać nie muszę, na nie PS. Jestem miszczem painta Edytowane 26 Marca 2021 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Na tak +Doświadczenie +wiek +ogarnięty -niedawno wróciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 +wiek +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 2 godziny temu, uSzanowankoo napisał: Jestem osobą pełnoletnią, która nigdy nie faworyzowała graczy na serwerach ArenySkilla Skoro faktycznie to prawda to czemu by nie. +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Na tak +wiek +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 na tak +wiek +ogarnia +kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Na TAK +wiek +ogarnia +kozak proszę przyjąć mu podanko 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Na Tak + doświadczenie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) twoja postawa jest tragiczna spłakany jesteś bo twoja "sieć" ci nie wyszła wróciłeś po to by w przyszłości znów się "rozpromować" twoje zachowanie jest dość cringowe i nie zrozumiałe, twoje posunięcia są wyssane z kapelusza tak samo jak twoje dziwne zamiłowanie do "ukazania się" jako ten ogarnięty. 8 godzin temu, uSzanowankoo napisał: estem osobą pełnoletnią, która nigdy nie faworyzowała graczy na serwerach ArenySkilla wisienka na torcie xd. sumujac jestes cringem i dziadkiem jestem na nie wszedlem na arene napisac bo macias to ziomal i wszystko mowi co sie dzieje xd. Edytowane 27 Marca 2021 przez spanko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Zdecydowanie za szybko + to ma być odnowiona arena. Teraz na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi