Skocz do zawartości

[Odrzucone] uSzaty na UBT

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: uSzanowankoo 
Imię: Kamil
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą pełnoletnią, która nigdy nie faworyzowała graczy na serwerach ArenySkilla. Zawsze staram się działać z regulaminem, który obowiązuje wszystkie serwery oraz pomagałem nie jednokrotnie w zapoznawaniu się wszystkich zasad nowym graczom. Jestem osobą doświadczoną, gdyż pracowałem na stanowisku UBT na naszej sieci, i chciałbym pomóc obecnym osobom z tej rangi w tej pracy. 
Doświadczenie w ocenianiu demek: Podczas mojej pracy jako ubt nie jedno krotnie oceniałem demka z serwerów na całej sieci.
Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2013-2014 roku
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem codziennie przynajmniej raz na godzinę jeśli mam czas i nie jestem w pracy.
Znajomość SM: 7/10
Link do profilu steam: * Klik *
Kontakt: TeamSpeak3 / Steam / Discord / Forum

• Wrr! 1

Skoro to ma być "odświeżone AS" to lepiej dać szansę komuś nowemu, niż osobie która kolejny raz wraca na sieć. Wiadomo, że masz doświadczenie i jesteś ogarnięty, ale jak dla mnie to za wcześnie na powroty od razu do UBT + sam osobiście wolałbym ujrzeć nowe twarze w ekipie.

^ nie

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 2

48 minut temu, Mikru napisał:

Skoro to ma być "odświeżone AS" to lepiej dać szansę komuś nowemu, niż osobie która kolejny raz wraca na sieć. Wiadomo, że masz doświadczenie i jesteś ogarnięty, ale jak dla mnie to za wcześnie na powroty od razu do UBT + sam osobiście wolałbym ujrzeć nowe twarze w ekipie.

^ nie

dokładnie, dajmy szanse sprawdzić się innym nowym osobom bądź tym którzy nie byli jeszcze na owej posadzie

na Nie

-dopiero co come back zrobiłeś 

Pov Typowy areniak:

Odchodzi z areny, rezygnuję ze wszystkich rang

Wraca na arene

Widzi, że jest otwarta rekrutacja na rangę którą miał przed odejściem

Składa podanie :PepeRage: *Weird Naniii Noise*

obraz.png

Chyba więcej argumentów dawać nie muszę, na nie

PS. Jestem miszczem painta:pepeJAM:

Edytowane przez Matysiak
  • Haha! 1

twoja postawa jest tragiczna spłakany jesteś bo twoja "sieć" :OMEGALUL: ci nie wyszła wróciłeś po to by w przyszłości znów się "rozpromować"

twoje zachowanie jest dość cringowe i nie zrozumiałe, twoje posunięcia są wyssane z kapelusza tak samo jak twoje dziwne zamiłowanie do "ukazania się" jako ten ogarnięty.

8 godzin temu, uSzanowankoo napisał:

estem osobą pełnoletnią, która nigdy nie faworyzowała graczy na serwerach ArenySkilla

wisienka na torcie xd.

sumujac jestes cringem i dziadkiem 

jestem na nie 

wszedlem na arene napisac bo macias to ziomal i wszystko mowi co sie dzieje xd.

Edytowane przez spanko
  • WOW MEGA! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności