Skocz do zawartości

[Przyjęte] uSzanowankoo na admina [1vs1]

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: uSzanowankoo!
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem już nie jednokrotnie adminem na serwerze HnS oraz pełniłem rolę UBT, z czego się dobrze wywiązywałem. Na serwerze jest spora patologia osób w wieku 16-22 lata, które ciągle wyzywają się na serwerze przez co kultura gry spada o wiele niżej i przez to serwer nie zyskuje nowych graczy. Obecnie tylko 1 admin jest na serwerze 1vs1 i chętnie pomogę ogarniać społeczność tego serwera :) Może moja aktywność nie jest wyśmienita, ale przez innych graczy odechciewa się grać na arenkach :/
Doświadczenie w adminowaniu: Rok na HnS #2
Jak długo gram w CS:GO?: Od 2014 roku.
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie, z powodu pracy na 3 zmiany.
Link GT: https://www.gametracker.com/player/uSzanowankoo!/185.40.196.238:30025/
Znajomość SM: 7/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Posiadam
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Znam

• Administrator Forum

+ Ostatnio dużo gra na serwerze,

+ Ogarnięty (wiek, zachowanie)

+ Doświadczenie,

+ SM,

- staż na serwerze.

Na tak, serwer potrzebuje kogoś, kto ogarnie tą patolę (tylko godziny musisz sobie wyrobić, ale wierzę że z tym nie będzie problemu)

W sumie jestem na tak, ponieważ serwer pilnie potrzebuje Administratorów, a wychodząc z założenia, że zacząłeś grać nawet aktywnie na serwerze bardzo szybko nadrobisz aktywność. W dodatku jesteś bardzo ogarnięty i jeżeli chodzi o Twoje zachowanie na forum nie mam żadnych zarzutów. Podanie wygląda estetycznie, aczkolwiek mogłoby być bardziej rozpisane. W dodatku jeszcze Twoja kandydatura na Major Admina czeka otwarta, więc zobaczymy, czy ewentualnie skończy się na zwykłym Adminie, czy obejmiesz wyższe stanowisko lub w ogóle, ale bądźmy pozytywni. Nie wiem co jest dziwnego w zachowaniu @ uSzanowankoo, ponieważ niektórzy tak piszą argumentując jego wypowiedź, ale ja nie zauważyłem żadnych negatywnych bodźców. Może chodzi o to, że złożyłeś podanie na M@, a potem na zwykłego Administratora i tamta kandydatura nie jest jeszcze rozstrzygnięta, ale no cóż poradzić.

Życzę powodzenia! ;)

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności