Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanko ACT

Udostępnij

ferber

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ferber
Imię: Szymon.
Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Chciałbym poszerzać swoją wiedzę z AS oraz pomagać w nim funkcjonowaniu, znam wiele różnych cheatów w csgo grałem na nich dość długi czas i wiem jak ludzie kryją się z różnymi cheatami i się zachowują. Miałem nie raz styczność z ocenianiem demek i myślę ze umiem odróżnić dobrego gracza od cheatera.
Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak.
Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: myślę że 8/10.
Czy grałeś kiedyś na cheatach? : Tak, Legit cheat, ESP, Aimbot, Rageinne.

jak długo gram w CS:GO?: 4-5lat.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: wchodzę co godzinę na 5-10 minut sprawdzić czy coś nowego się dzieje jeśli tak zostaje dłużej.
Znajomość SM: 4/10.
Link do profilu steam: Steam 
Kontakt: Steam, Discord,Ts3,Forum, ewentualnie Facebook.

Jako iż jest tylko jedno wolne miejsce na to stanowisko. Proponuję zrobić test każdemu kandydatowi i z tej dwójki wyłonić najlepszą osobę, która będzie sprawować tą funkcję, ponieważ w tym podaniu nie mogę być na nie, ponieważ jest to ciekawa kandydatura, lecz bardziej pasowałby mi na to stanowisko @ IGonnaHitYa, ale proponuję takie rozwiązanie jakie napisałem powyżej. Taki test polegałby na rozpisaniu demek z CS:GO, CS 1.6 i na sprawdzeniu screenów ze starszej wersji gry. To by pokazało na jakim poziomie jest doświadczenie danej osoby i z mini konkursu na rangę ACT zostałaby wyłoniona jak najlepsza osoba, a o to przecież chodzi. Moim zdaniem powinno być tak na stałe, jeżeli ktoś stara się o taką rangę. Z jednej strony jest ryzyko, że ktoś podeśle demko swojemu koledze, żeby je rozpisał, ale potem i tak wyjdzie prawdziwe doświadczenie tej osoby na jaw.

Co do podania jestem na tak:

+ ogarnięty,

+ znajomość cheatów,

+ doświadczenie,

+ aktywność

+/- SM,

- podanie słabo napisane, nie przekonujące.

Życzę powodzenia! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności