ferber Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Nick: ferberImię: Szymon.Wiek: 17.Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Chciałbym poszerzać swoją wiedzę z AS oraz pomagać w nim funkcjonowaniu, znam wiele różnych cheatów w csgo grałem na nich dość długi czas i wiem jak ludzie kryją się z różnymi cheatami i się zachowują. Miałem nie raz styczność z ocenianiem demek i myślę ze umiem odróżnić dobrego gracza od cheatera.Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak.Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: myślę że 8/10.Czy grałeś kiedyś na cheatach? : Tak, Legit cheat, ESP, Aimbot, Rage i inne. jak długo gram w CS:GO?: 4-5lat.Ile czasu poświęcam forum dziennie: wchodzę co godzinę na 5-10 minut sprawdzić czy coś nowego się dzieje jeśli tak zostaje dłużej.Znajomość SM: 4/10.Link do profilu steam: Steam Kontakt: Steam, Discord,Ts3,Forum, ewentualnie Facebook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 (edytowane) +Doświadczenie w ocenianiu demek Na tak Edytowane 23 Lipca 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Jestem na tak + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 tak +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Tak +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 jestem na tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na nie -Jest lepszy kandydat -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na nie sorki Jest lepszy kandydat +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SadDragon1337 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Na tak +Aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Na tak +wiek +doswiadczenie +charyzma +opanowanie +kultura Edytowane 24 Lipca 2020 przez satoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Na tak +doświadczenie +ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Jako iż jest tylko jedno wolne miejsce na to stanowisko. Proponuję zrobić test każdemu kandydatowi i z tej dwójki wyłonić najlepszą osobę, która będzie sprawować tą funkcję, ponieważ w tym podaniu nie mogę być na nie, ponieważ jest to ciekawa kandydatura, lecz bardziej pasowałby mi na to stanowisko @ IGonnaHitYa, ale proponuję takie rozwiązanie jakie napisałem powyżej. Taki test polegałby na rozpisaniu demek z CS:GO, CS 1.6 i na sprawdzeniu screenów ze starszej wersji gry. To by pokazało na jakim poziomie jest doświadczenie danej osoby i z mini konkursu na rangę ACT zostałaby wyłoniona jak najlepsza osoba, a o to przecież chodzi. Moim zdaniem powinno być tak na stałe, jeżeli ktoś stara się o taką rangę. Z jednej strony jest ryzyko, że ktoś podeśle demko swojemu koledze, żeby je rozpisał, ale potem i tak wyjdzie prawdziwe doświadczenie tej osoby na jaw. Co do podania jestem na tak: + ogarnięty, + znajomość cheatów, + doświadczenie, + aktywność +/- SM, - podanie słabo napisane, nie przekonujące. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Na tak +Wiek +Doświadczenie -lepszy kandytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Na nie -Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Nie IGonnaHitYa > ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 na tak +doswiadczenie +wiek +kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Na tak +ogarnięty +wiek +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Na tak +doświadczenie +znajomość cheatów +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 6 godzin temu, Nastkaa napisał: +kultura -zachowanie -lepszy kandydant -aktywność Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) tak +wiek +aktywność Edytowane 27 Lipca 2020 przez adiboo91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Na tak +wiek +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi