Ciosek Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Nick: CiosekWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na jailbreaku nigdy adminów nie za mało. Po prostu na tym serwerze im więcej adminów tym lepiej Posiadam spore doświadczenie jeśli chodzi o adminowanie, wydaje mi się że umiem ogarnąć ten serwerek. Wydaje mi się że jestem lubiany przez społeczność tego serwera. Nie jestem typem admina który przypierdziela się o byle błachostkę, to tylko zabawa, serwer for fun. Jestem adminem wyluzowanym ale gdy trzeba nadać karę zrobię to.Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam, już nie raz byłem adminem na ASJak długo gram w CS:GO?: Równe 2883 Godziny W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 23-02Link GT: Spoiler https://www.gametracker.com/player/[Clique] ciosek/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/10Link do profilu Steam: Spoiler https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Mikrofon: Jest posiadany Mutacja głosu: Jest posiadanaCzy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Jeśli nie napiszesz rezygnacje po 2 tygodniach to jestem na tak. +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Na tak +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Tak +ogarnia -napisze rezygnację za miesiąc Edytowane 12 Lipca 2020 przez kacper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Znudzi ci się po tygodniu ale jak tak chcesz Ta Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 na nie -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 +ogar Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Spoiler Nie za dużo tego? -Aktywność -Obowiązki +Ogarniasz -Kolejna rezygnacja niedługo Jestem na nie, zaczynasz się zamieniać w schimdta, tylko ty rang nie dostajesz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Tak +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na tak , tylko szybko nie zrezygnuj 🤣 +SM +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 nie ciagle chcesz admina jb ostatnio była nieobecność a potem rezygnacja wiec super admin 10/10 aktywnosc- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Jestem na nie . -Zerowa aktywności . -Cwaniactwo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 41 minut temu, Piotrek101 napisał: Jestem na nie . -Zerowa aktywności . -Cwaniactwo Popatrz na siebie potem pisz o innych Na Tak jeden z lepszych kandydatów aktywność - Ale i tak zanim dostanie range minuty sie nabiją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 nie - za tydzień ci się znudzi znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na tak +doświadczenie +ogarnie Skąd wy to wiecie że mu się znudzi ten admin po tygodniu? Jeżeli chcecie się bawić we wróżkę to idźcie gdzieś indziej 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Oj Ciosek Na tak jestem Słaba aktywność Sm ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Jestem na tak Aktywność się poprawi Ogarnia Każdy zasługuje na szanse już nie wiem którą tam xD Może Ci się tym razem nie znudzi po 1 tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Tak +sm +doświadczenie -pewnie zrezygnujesz po miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na tak +mutacja +sm +doświadczenie Na jb admin nowy zawsze się przyda, bo nie zawsze są ,kiedy trzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi