Skocz do zawartości

[Przyjęta] Sklep dla TT

Udostępnij

DOMINO

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Dodanie oddzielnego sklepu dla tt
Treść: Chciałbym zaproponować dodanie sklepu dla terrorystów aby ułatwić im szukanie np na dużych mapach lub dla graczy bez vipa/svipa trochę ułatwić wskakiwanie w bardzo trudne miejsca.

Proponuję dodać na początek (jeżeli wejdzie ten sklep):

-śnieżka

-flesz

-mniejsza grawitacja (wyjaśnienie: dlaczego tt nie może kupić grawitacji podczas gdy ct może i o wiele łatwiej jest "opluwać" dzięki niej)

-tagrenade (granat "wh" spokojnie tu nie chodzi o czitowanie ale o ułatwienie szukania na bardzo dużych mapach, przy małej ilości graczy na serwerze, ps powinien kosztować trochę aby gracze nim nie spamowali)

-może double jump

Zanim inni zaczną pisać że chcę zrobić z HNS-a nie wiadomo co, niech wypowiedzą się gracze z HNS czy to by im pasowało, bo moim zdaniem serwer staje się monotonny, dzieje się na nim za mało zmian, przydałoby się go trochę urozmaicić i dopracować niedziałające części rozgrywki.

Ps Propozycje cen:

-flesh 60c max 1szt

-śnieżka 60c max 1szt

-tagrenade 350c max 1szt

-grawitacja 100c

-dj 300c

Edytowane przez DOMINO

Zależy jakby to miało działać:

-Jednorazowo miałoby to sens, ale nie wiem czy ktoś by tego używał

-Natomiast na stałe jakby można było kupić takie rzeczy, to ludzie nie kupiliby vipów xD.

W mojej opinii można by dodać, aby TT mogło włączyć gravitkę na 10 sekund na rundę, tak jak działa speed, tylko o wiele rzadziej.

Do samej propki 50/50. Ale uznajmy, że sam zamysł na tak.

• Lubię to! 1

11 godzin temu, DOMINO napisał:

Zanim inni zaczną pisać że chcę zrobić z HNS-a nie wiadomo co, niech wypowiedzą się gracze z HNS czy to by im pasowało, bo moim zdaniem serwer staje się monotonny, dzieje się na nim za mało zmian, przydałoby się go trochę urozmaicić i dopracować niedziałające części rozgrywki.

^ o to to to, bardzo dobrze napisane!

Co do propozycji oczywiście Na TAK!

tagrenade - wystarczy ograniczyć zakup do jednej sztuki.

double jump / grawitacja - jak najbardziej

PS. Sklep przyda się bardziej dla "doświadczonych" graczy niż tych zaczynających grę xD

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności