Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie UBT - chakra

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: chakra :))

Imię: Bartek
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Przyda się obiektywna osoba która ma czas i chęci rozpatrywania skarg. Bezproblemowo radze sobie z rozpisaniem i ocenieniem demka
Doświadczenie w ocenianiu demek: Na spokojnie radze sobie z ocenieniem demka, zajmuję się tym od stycznia tego roku

Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat, 2150 godzin

Ile czasu poświęcam forum dziennie: Godzine czasem 2
Znajomość SM: 4/10
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/
Kontakt: 

Forum - @ chakra

Discord - ɔɥɐʞɹɐ-7959

SteamChakra

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Panowie @ frosztji @FerbeRchyba są jasnowidzami, bo przewidzieli, że w przyszłości owa osoba, która ubiega się o dane stanowisko będzie faworyzowała niektóre osoby, kompletnie argument z dupy, nawet jak teraz faworyzował kogoś, to może w przyszłości się to zmienić, kto wie. Jeżeli rzeczywiście będą takie sytuacje, to zawsze można dać ostrzeżenie lub zdegradować daną osobę ze stanowiska. Co do błędów, o których piszecie każdemu się zdarza, życie bez popełniania błędów jest po prostu niemożliwe, dlatego uczymy się na nich przez całe życie.

Po tym krótkim monologu, teraz chciałbym wyrazić swoją opinię, odnośnie kandydatury owej osoby.

Osobiście dałbym szansę, więc jestem na tak:

- podanie nie przekonujące,

-/+ aktywność na forum, jak na konto od 9 lutego 2019 roku 1500 wpisów to jednak trochę mało,

+ doświadczenie w ocenianiu demek,

+ SM.

Powodzenia! ;)

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności