chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nick: chakra :)) Imię: BartekWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Przyda się obiektywna osoba która ma czas i chęci rozpatrywania skarg. Bezproblemowo radze sobie z rozpisaniem i ocenieniem demkaDoświadczenie w ocenianiu demek: Na spokojnie radze sobie z ocenieniem demka, zajmuję się tym od stycznia tego roku Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat, 2150 godzin Ile czasu poświęcam forum dziennie: Godzine czasem 2Znajomość SM: 4/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/Kontakt: Forum - @ chakra Discord - ɔɥɐʞɹɐ-7959 Steam - Chakra 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +Doświadczenie Obyś kolegów nie faworyzował Niech stracę, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +Doświadczenie + UBT nic nie robi Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 A ja nie stracę, na nie. -Niedojrzały -Prowokujący -Mało czasu poświęcasz na forum -Nigdy nie widziałem od ciebie dobrej rozpiski I ten steam, kuje w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 na nie - nieogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Można dać szansę Na tak +doświadczenie +sm -wydajesz się być mało dojrzały -wprowadzanie w błąd adminów przy ostatnich rozpiskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 NIE -W skargach często łamiesz regulamin -będzie faworka jak nic -wprowadzasz w błąd, w swoich rozpiskach -jesteś mało dojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na nie - będzie faworyzacja - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Panowie @ frosztji @FerbeRchyba są jasnowidzami, bo przewidzieli, że w przyszłości owa osoba, która ubiega się o dane stanowisko będzie faworyzowała niektóre osoby, kompletnie argument z dupy, nawet jak teraz faworyzował kogoś, to może w przyszłości się to zmienić, kto wie. Jeżeli rzeczywiście będą takie sytuacje, to zawsze można dać ostrzeżenie lub zdegradować daną osobę ze stanowiska. Co do błędów, o których piszecie każdemu się zdarza, życie bez popełniania błędów jest po prostu niemożliwe, dlatego uczymy się na nich przez całe życie. Po tym krótkim monologu, teraz chciałbym wyrazić swoją opinię, odnośnie kandydatury owej osoby. Osobiście dałbym szansę, więc jestem na tak: - podanie nie przekonujące, -/+ aktywność na forum, jak na konto od 9 lutego 2019 roku 1500 wpisów to jednak trochę mało, + doświadczenie w ocenianiu demek, + SM. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Wiek , doświadczenie Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +doświadczenie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 tak +aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 prima aprilis to był 1 kwietnia - nie obiektywny - nie ogar Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 -niedojrzały -nie widziałem dobrej rozpiski od Ciebie Aktualnie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 -nie widziałem twojej rozpiski -aktywność +/- sm Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sham0n Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +wiek -nie widziałem twojej rozpiski +/- aktywność Ale na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiboo9 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 NA TAK +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 + poprawił zachowanie jak tako :// + aktywność chyba z tych podań ty wyglądasz najlepiej tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 +poprawił zachowanie +miły +aktywny na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi