Dover Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nick: DoverImię: MichałWiek: W sierpniu będę miał 16 lat.Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Wydaję mi się, że wykonam pracę UBT dość szybko oraz efektywnie. Z powodu epidemii jestem prawie cały czas na forum, czyli mogę od razu pobrać demko, gdy będzie ono dostępne i ocenić. Podczas bardzo długiego stażu jako admin wielu serwerów potrafię ocenić sytuację bezstronnie i nadać karę adekwatną do sytuacji.Doświadczenie w ocenianiu demek: Dość niewielkie, kilka ocenionych demek jako m@.Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata, ponad 2800hIle czasu poświęcam forum dziennie: Na forum jestem aktywny prawie zawsze od godzin porannych (8-9) do wieczornych (21-22), czasem również i później.Znajomość SM: 4Link do profilu steam: SteamKontakt: Steam Forum Discord Michał#6384 1 poprawiam nazwę tematu Przez NiceOne, 21 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak +wiek +sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +/- Sm +Wiek +/- Aktywność na forum Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +/- doświdczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +ogar +stary byk na forum -aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 tak +aktywny +sm +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +sm +trochę już na tym forum jesteś -średnia aktywność na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Jak najbardziej na tak +Ogarnięcie +Wiek +Długi staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 O widzę że dałeś się przekonać Na tak zdecydowanie najlepszy kandydat na to stanowisko z tej 4 +ogar +staż +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -Na m@ pokazałeś jaki krzepki do roboty jesteś -Znudzi ci się -Będziesz płakał o skargi z jb -Aktualna aktywność na forum +Staż na forum Btw. Od kiedy SM 4/10 to dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +staż +/- wiek -aktywność na forum do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 tak +sm +bardzo ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie Aktywność na forum- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +Staż +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 -SM -/+Aktywność NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +Ostrów City +staż na forum TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 tak +ogarnia +doswiadczenie +bedzie to robił szybciutko jak wezmie łyka hoop coli 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 -aktywość +staż +/-doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi