Spe3DU Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Sadystka Opis sytuacji: ?????????? Serwer: mirek Dowody: godzina Nwwwww. Wyjaśni mi ktoś czemu ktoś zabrał mi admina i za co ? Pewnie to sprawka nowej J@ serwa więc czekam na wyjaśnienie.Nie pozdrawiam EDIT: Spe3DU- (Admin Only Mirage) - Obrażanie graczy po jego śmierci, prowokacje, lenistwo - Proszenie drugiego admina o zbanowanie gracza. + "mam wyje*ane na admina" Koleżanko mam poszukać demek jak Ty obrażasz ?? W sumie wez sobie go wsadz wiesz gdzie Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Nice One 2 1 poprawiam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą Przez NiceOne, 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wez to zamknij ktoś bo poza ''XD'' 16 latki nic ciekawego nie napisze. ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Potwierdzam, @ Sadystkanawet jako adminka, nadużywała swoich praw, wyzywając się "Po przyjacielsku" ze swoimi "przyjaciółmi" było ok, ale gdy robił to inny gracz, automatycznie "ostrzegała" go i potem dawała gag/mute, co jest nie sprawiedliwe prawda?, ilekroć razy@ Sadystkazwyzywała innego gracza? mogę podać nawet osobę którą Sadystka nie raz zwyzywała, jak ona twierdzi, ponieważ ją "wkurwia" Admin @Spe3DUbył nie tylko osobą która była chillowym adminem, ale osobą z którą można było pogadać na serwerze, pośmiać się, czasami powyzywać, ale przecież, skoro @ Sadystkamoże, to dlaczego @Spe3DUnie może?. Śmieszne, a ponoć Kobiety są prześladowane, gdzie widać ewidentnie, że chodzi tutaj o płeć i zaprzyjaźnienie @ Termiiz @ Sadystka, dlatego podtrzymuje zdanie @Spe3DUi zgadzam się z nim w 100%. + z tego co widzę, @ Sadystkawykorzystuje swoje "znajomości" do tego, czy ktoś ma dostać ub czy nie... Odwołanko gracza yooo dziękuje za dostarczenie mi dowodów pozdrawiam edit: Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez E4driu 2 1 3 1 Łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 heheheh XD ktoś będzie grał lub nie XD został zbanowany XD ja tu mam władze. Niestety ale to nie jest posada godna tej dziewczynki. 2 2 SPAM, nie wnosisz nic do skargi Przez SK4N3R, 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) kolejny argument, że sadystka nie powinna posiadać jakiejkolwiek odpowiedzialnej rangi 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez E4driu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dodatkowo wtrące swoje pięć groszy.. Administrator blaz1k ma zerową aktywność. Wszyscy o tym wiemy.. Po zapytaniu co z nim zrobi to padly slowa "czekam az przyjmie mnie na steam". To pytam sie dlaczego Sadystka nie dodalas Speeda do znajomych i z nim nie przedyskutowalas tego? Moglo wystarczyc mu upomnienie i by sie ogarnal. Ale po co skoro go nie lubilas. Jako m@ powinnas byc obiektywna. Wnosze o oddanie admina Speedowi a zabranie blazikowi. #MuremZaSpeedu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didlo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 imo Speedu nie powinien dostac dengu, jest czesto na serwerze i ogolnie dobra morda do pogrania i posmiania sie.W przeciwienstwie do Blazika ktory podczas skladania podania mial zerowa aktywnosc i z tego co widze to to sie wcale nie zmienilo.Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ja tylko chcę przypomnieć: Admin dostał ostrzeżenie owszem, ale raczej wątpię, żeby jakoś reagował na obrażanie innych osób jak potrzeba, bo jak On to napisał: "gdybym miał banować za wyzywanie to połowa serwa by musiała wylecieć.... ". Co do "Admin @Spe3DUbył nie tylko osobą która była chillowym adminem, ale osobą z którą można było pogadać na serwerze, pośmiać się, czasami powyzywać, ale przecież, skoro @ Sadystkamoże, to dlaczego @Spe3DUnie może?." - Może i jest osobą, którą da się pogadać, ale sam jak twierdzisz łamie regulamin, bo wyzywa. Wytykacie jej takie same błędy, co wy robicie, więc dlaczego niektórzy chcą powrotu Speedu na stanowisko admina i wymagacie degradacji z majora 16 latki? Od razu zaznaczę, że nie stoję po żadnej stronie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 47 minut temu, Irelia napisał: Ja tylko chcę przypomnieć: Admin dostał ostrzeżenie owszem, ale raczej wątpię, żeby jakoś reagował na obrażanie innych osób jak potrzeba, bo jak On to napisał: "gdybym miał banować za wyzywanie to połowa serwa by musiała wylecieć.... ". Co do "Admin @Spe3DUbył nie tylko osobą która była chillowym adminem, ale osobą z którą można było pogadać na serwerze, pośmiać się, czasami powyzywać, ale przecież, skoro @ Sadystkamoże, to dlaczego @Spe3DUnie może?." - Może i jest osobą, którą da się pogadać, ale sam jak twierdzisz łamie regulamin, bo wyzywa. Wytykacie jej takie same błędy, co wy robicie, więc dlaczego niektórzy chcą powrotu Speedu na stanowisko admina i wymagacie degradacji z majora 16 latki? Od razu zaznaczę, że nie stoję po żadnej stronie. Bo skoro ja dostałem degrada to czemu Ona nie? Dostała majora okej,nie wnikam za co i co musiała zrobić ale również wyzywała innych graczy.Czyli skoro jest dziewczyna to może wyzywać i dostać awans?Okej nic mi do tego,skoro chce szukać na mnie demek niech szuka,powodzonka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Spe3DU napisał: Bo skoro ja dostałem degrada to czemu Ona nie? Dostała majora okej,nie wnikam za co i co musiała zrobić ale również wyzywała innych graczy.Czyli skoro jest dziewczyna to może wyzywać i dostać awans?Okej nic mi do tego,skoro chce szukać na mnie demek niech szuka,powodzonka Nie mówię, że ona nie może dostać degrada, ale skoro wytykacie podobne błędy jej, to dlaczego od razu Wy się nie przyznacie do tego i jeszcze oczekujecie, że Tobie za to jeszcze zwrócą admina? Hipokryci i nic więcej. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Irelia napisał: Nie mówię, że ona nie może dostać degrada, ale skoro wytykacie podobne błędy jej, to dlaczego od razu Wy się nie przyznacie do tego i jeszcze oczekujecie, że Tobie za to jeszcze zwrócą admina? Hipokryci i nic więcej. Czy ja gdziekolwiek napisałem że chce aby mi oddano admina? Nic takiego nie napisałem,wiem też nie jestem święty ale nie róbmy z serwa przedszkola.... A doskonale wiesz że Sadystka wcale nie jest święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Spe3DU napisał: Czy ja gdziekolwiek napisałem że chce aby mi oddano admina? Nic takiego nie napisałem,wiem też nie jestem święty ale nie róbmy z serwa przedszkola.... A doskonale wiesz że Sadystka wcale nie jest święta... Co masz na myśli "przedszkola"? Po coś jest regulamin, żeby go przestrzegać, czyż nie? Ja na prawdę rozumiem przeklinać, bo coś nie wyszło, ale od razu wyzywanie? Nikt nie wymaga od admina nie wiadomo czego, jak ktoś obraża to mute/gag i tyle, ciężka rzecz to nie jest. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que1916 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 21 minut temu, Irelia napisał: Co masz na myśli "przedszkola"? Po coś jest regulamin, żeby go przestrzegać, czyż nie? Ja na prawdę rozumiem przeklinać, bo coś nie wyszło, ale od razu wyzywanie? Nikt nie wymaga od admina nie wiadomo czego, jak ktoś obraża to mute/gag i tyle, ciężka rzecz to nie jest. chlopie skoro jest tak znany wszystkikm regulamin dlaczego tej atencyjny 16 letni pustak nie dostaje zadnych kar za nic bo co bo wysle komus swoje marne cycki i dupe kurwa kazdy przychodzi pograc i nie fajnie sie slyszy od teoretycznego admina ze jest zjebany i potem kogos mutuje za kulturke @MuremZaSpe3du nie pozdrawiam @ Sadystka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 16 minut temu, Irelia napisał: Co masz na myśli "przedszkola"? Po coś jest regulamin, żeby go przestrzegać, czyż nie? Ja na prawdę rozumiem przeklinać, bo coś nie wyszło, ale od razu wyzywanie? Nikt nie wymaga od admina nie wiadomo czego, jak ktoś obraża to mute/gag i tyle, ciężka rzecz to nie jest. po 1 czego nie rozumiesz, że speedu nigdy (przynajmniej przy mnie) nie zwyzywał nikogo na poważnie, zawsze to było "obrażanie" z przyjacielem, więc dlaczego on nie może być kolega na serwerze jako admin, a sadystka tak?, śmieszne. po 2 niby jej nie bronisz, a wykazałeś się 0 ilorazem inteligencji, bo sam podsumowałeś "czego wymagać od 16 latki" to po co się zgodziła być m@ skoro jak uważasz, nie nadaje się?, a może, tak jak wspomniałem, @ Termiioddał m@ @ Sadystka hmm... ja mogę się dalej bawić i szukać dowodów na to, że @ Sadystkanie nadaje się na m@ i nie tylko m@, bo cały serwer jest przeciwko @ Sadystka, więc na chłopski rozum, jeśli ktoś jest toxic wobec innych, to dlaczego inni twierdzą, że dostał dengu bez powodu?, jeśli jesteś w stanie, to mi to wytłumacz, możesz wejść na serwer i zobaczyć jaka tam panuje atmosfera co do sadystki, większość serwera ma w nicku #muremzaspe3du, więc skoro większość serwera nie ma nic przeciwko, to dlaczego sadystka tak uważa?, bo co, bo go nie lubi?, a może chciała być "dobrym" m@, coś nie wyszło... po 3 nie wiem czy dociera to do ciebie, ale @ Sadystkanie jest święta i jedzie równo z ludźmi których nie lubi, jeśli chcesz dowody, ok, zbiorę dowody i wszystkie śmieci wyjdą na jaw, ale wtedy wątpię, że sadystka dostanie jakąkolwiek rangę na forum... pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que1916 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 4 minuty temu, E4driu napisał: po 1 czego nie rozumiesz, że speedu nigdy (przynajmniej przy mnie) nie zwyzywał nikogo na poważnie, zawsze to było "obrażanie" z przyjacielem, więc dlaczego on nie może być kolega na serwerze jako admin, a sadystka tak?, śmieszne. po 2 niby jej nie bronisz, a wykazałeś się 0 ilorazem inteligencji, bo sam podsumowałeś "czego wymagać od 16 latki" to po co się zgodziła być m@ skoro jak uważasz, nie nadaje się?, a może, tak jak wspomniałem, @ Termiioddał m@ @ Sadystka hmm... ja mogę się dalej bawić i szukać dowodów na to, że @ Sadystkanie nadaje się na m@ i nie tylko m@, bo cały serwer jest przeciwko @ Sadystka, więc na chłopski rozum, jeśli ktoś jest toxic wobec innych, to dlaczego inni twierdzą, że dostał dengu bez powodu?, jeśli jesteś w stanie, to mi to wytłumacz, możesz wejść na serwer i zobaczyć jaka tam panuje atmosfera co do sadystki, większość serwera ma w nicku #muremzaspe3du, więc skoro większość serwera nie ma nic przeciwko, to dlaczego sadystka tak uważa?, bo co, bo go nie lubi?, a może chciała być "dobrym" m@, coś nie wyszło... po 3 nie wiem czy dociera to do ciebie, ale @ Sadystkanie jest święta i jedzie równo z ludźmi których nie lubi, jeśli chcesz dowody, ok, zbiorę dowody i wszystkie śmieci wyjdą na jaw, ale wtedy wątpię, że sadystka dostanie jakąkolwiek rangę na forum... pozdrawiam niema co sie na nia produkowac jeden drugi trzeci dostanie nudesy i sprawa ucichnie 1 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 14 minut temu, Que1916 napisał: chlopie skoro jest tak znany wszystkikm regulamin dlaczego tej atencyjny 16 letni pustak nie dostaje zadnych kar za nic bo co bo wysle komus swoje marne cycki i dupe kurwa kazdy przychodzi pograc i nie fajnie sie slyszy od teoretycznego admina ze jest zjebany i potem kogos mutuje za kulturke @MuremZaSpe3du nie pozdrawiam @ Sadystka Nie dostaje żadnych kar? Hmm... Może dlatego, że żaden z Was nie wpadł na pomysł napisania skargi albo, że lubicie lizać dupę dziewczynom z neta i tego nie zrobiliście, chuj mnie to obchodzi szczerze. Nie wiem dlaczego toksyczna osoba taka jak Ty wgl wypowiada się na temat kultury, proszę Cię. 17 minut temu, E4driu napisał: po 1 czego nie rozumiesz, że speedu nigdy (przynajmniej przy mnie) nie zwyzywał nikogo na poważnie, zawsze to było "obrażanie" z przyjacielem, więc dlaczego on nie może być kolega na serwerze jako admin, a sadystka tak?, śmieszne. po 2 niby jej nie bronisz, a wykazałeś się 0 ilorazem inteligencji, bo sam podsumowałeś "czego wymagać od 16 latki" to po co się zgodziła być m@ skoro jak uważasz, nie nadaje się?, a może, tak jak wspomniałem, @ Termiioddał m@ @ Sadystka hmm... ja mogę się dalej bawić i szukać dowodów na to, że @ Sadystkanie nadaje się na m@ i nie tylko m@, bo cały serwer jest przeciwko @ Sadystka, więc na chłopski rozum, jeśli ktoś jest toxic wobec innych, to dlaczego inni twierdzą, że dostał dengu bez powodu?, jeśli jesteś w stanie, to mi to wytłumacz, możesz wejść na serwer i zobaczyć jaka tam panuje atmosfera co do sadystki, większość serwera ma w nicku #muremzaspe3du, więc skoro większość serwera nie ma nic przeciwko, to dlaczego sadystka tak uważa?, bo co, bo go nie lubi?, a może chciała być "dobrym" m@, coś nie wyszło... po 3 nie wiem czy dociera to do ciebie, ale @ Sadystkanie jest święta i jedzie równo z ludźmi których nie lubi, jeśli chcesz dowody, ok, zbiorę dowody i wszystkie śmieci wyjdą na jaw, ale wtedy wątpię, że sadystka dostanie jakąkolwiek rangę na forum... pozdrawiam Chyba czytanie u Ciebie boli, bo widocznie nie doczytałeś tego, że ona straci majora tak czy siak. Nie wiem czy wiesz, ale to nie Termii jej przekazał majora, ale BENIO jak ja to już wspominałem na CB i dlaczego nikt do niego z tą pretensją nie poszedł? Skargi zaczęły się na nią dopiero wtedy jak jeden z waszych ziomków adminów wyleciał na zbity pysk za to co jest prawdą - sam widywałem jego wyzwiska i proszę nie pieprzyć, że tak nie było 0.- I tak jak już wspominałem, niech lepiej zacznie ktoś inny się wypowiadać, bo z frajerskimi cziterami nie gadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Yooo przekazałem M@ bo ma się znajomości paranoja jak dobrze było z tego syfu uciec... Co do skargi dynda mnie to ale ludzie nie próbujcie wymyślać niestworzonych rzeczy sam zrezygnowałem z M@ bo wiem co tam się dzieje itp. @ SadystkaDostała go ale nie od mnie tylko został nadany przez właściciela czyt. @ xBonio elo o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jeśli sadystka zdegradowała @Spe3DUza bycie toksycznym to niech może zrobi zbiór konkretnych minut w demkach gdzie wyzywał? Tak na prawdę póki co nie ma dowodów ze @Spe3DUwyzywał randomowego gracza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Ciosek napisał: Jeśli sadystka zdegradowała @Spe3DUza bycie toksycznym to niech może zrobi zbiór konkretnych minut w demkach gdzie wyzywał? Tak na prawdę póki co nie ma dowodów ze @Spe3DUwyzywał randomowego gracza. Od kiedy to majorzy pokazują dowód zdegradowania admina? Nie ma czegoś takiego i proszę oto podpunkt w regulaminie co może major admin: 3. Posiada prawo do zarządzania obecnymi adminami, to znaczy opieki nad nimi oraz degradacji ich(z uprzednim uzgodnieniem takiej decyzji z rangą wyższą). - Z tego co wiem kontaktowała się z beniem, więc o chuj ta spina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 12 minut temu, Irelia napisał: Od kiedy to majorzy pokazują dowód zdegradowania admina? Nie ma czegoś takiego i proszę oto podpunkt w regulaminie co może major admin: 3. Posiada prawo do zarządzania obecnymi adminami, to znaczy opieki nad nimi oraz degradacji ich(z uprzednim uzgodnieniem takiej decyzji z rangą wyższą). - Z tego co wiem kontaktowała się z beniem, więc o chuj ta spina? Dziwne jest to że nagle dostała majora i w tym samym momencie dostałem degrada.... Bo co napisałem że mikro +16 ?????????? Obraziła się i dała mi degra ? Okej przecież... ja nie muszę mieć admina ale niech się przyzna że wcale nie jest lepsza Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Spe3DU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que1916 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 47 minut temu, Irelia napisał: Nie dostaje żadnych kar? Hmm... Może dlatego, że żaden z Was nie wpadł na pomysł napisania skargi albo, że lubicie lizać dupę dziewczynom z neta i tego nie zrobiliście, chuj mnie to obchodzi szczerze. Nie wiem dlaczego toksyczna osoba taka jak Ty wgl wypowiada się na temat kultury, proszę Cię. Chyba czytanie u Ciebie boli, bo widocznie nie doczytałeś tego, że ona straci majora tak czy siak. Nie wiem czy wiesz, ale to nie Termii jej przekazał majora, ale BENIO jak ja to już wspominałem na CB i dlaczego nikt do niego z tą pretensją nie poszedł? Skargi zaczęły się na nią dopiero wtedy jak jeden z waszych ziomków adminów wyleciał na zbity pysk za to co jest prawdą - sam widywałem jego wyzwiska i proszę nie pieprzyć, że tak nie było 0.- I tak jak już wspominałem, niech lepiej zacznie ktoś inny się wypowiadać, bo z frajerskimi cziterami nie gadam. Idź tam kurwa pajacu właz sadystcę dalej po palcu w dupe i broń tego atencyjnego 16 letniego gowna nara 5 SPAM, obraza, wulgarny język Przez SK4N3R, 14 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 12 minut temu, Que1916 napisał: Idź tam kurwa pajacu właz sadystcę dalej po palcu w dupe i broń tego atencyjnego 16 letniego gowna nara Szkoda, że żaden z twoich koleżków nie powiedział Ci, że jest moją siostrą, ale skoro uwielbiasz robić takie rzeczy ze swoją albo z bratem, to ja nic przeciwko nie mam. To jest twoje życie. 1 1 SPAM, tym postem nic nie wnosisz do skargi Przez SK4N3R, 14 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Przedstawiam wam 4 minutowe nagranie, w którym admin speedu wyzywa moją osobę. W nagraniu pragnę zauważyć 3 podstawowe rzeczy: -Speedu mnie wyzywa -Speedu nie reaguje na to, że que wyzywa innych graczy a w szczególności mnie -Speedu wyzywa serwerownie 3:10 najlepszy moment 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nie wiem czy coś wniosę, ale podsyłam ten temat + drugi Gdzie w demku w tym przypadku wyzywał osobę anglojęzyczną jeżeli będzie trzeba podeślę to demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 A Może ktoś poda jakieś konkretne dowody na @ Sadystka Bo jeżeli jakieś rozmowy ze steam mają być dowodami to tak strasznie śmiesznie się robi. @Spe3DUz tego co pamiętam to ktoś Tobie zwracał uwagę w prośbie o UB, żebyś rozpisał demko to miałeś z tym wielki problem. Także nie wytykaj tego komuś. Moim zdaniem jeśli nie ma sensownych dowodów na obrażanie ludzi to... To wydaję mi się że Degradacja admina była ustalana z właścicielem. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi