Spe3DU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 56 minut temu, Luker- napisał: Przedstawiam wam 4 minutowe nagranie, w którym admin speedu wyzywa moją osobę. W nagraniu pragnę zauważyć 3 podstawowe rzeczy: -Speedu mnie wyzywa -Speedu nie reaguje na to, że que wyzywa innych graczy a w szczególności mnie -Speedu wyzywa serwerownie 3:10 najlepszy moment Pokaż lepiej jak Vaca dostałeś kolejny 16 letni talent xDDDDDDDDDDDD Napisz podanie dostaniesz admina bo VAC to nic przecież Tak wyzywałem Cię bo miałeś dwa VAC bany i dalej grasz.... Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Spe3DU 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 12 minut temu, SKJ napisał: A Może ktoś poda jakieś konkretne dowody na @ Sadystka Bo jeżeli jakieś rozmowy ze steam mają być dowodami to tak strasznie śmiesznie się robi. @Spe3DUz tego co pamiętam to ktoś Tobie zwracał uwagę w prośbie o UB, żebyś rozpisał demko to miałeś z tym wielki problem. Także nie wytykaj tego komuś. Moim zdaniem jeśli nie ma sensownych dowodów na obrażanie ludzi to... To wydaję mi się że Degradacja admina była ustalana z właścicielem. A Ty rangę gdzie znalazłeś ?????????? Ja ''banowałem'' a Twoim zadaniem powinno być szukanie demka i go rozpisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 22 minuty temu, Spe3DU napisał: A Ty rangę gdzie znalazłeś ?????????? Ja ''banowałem'' a Twoim zadaniem powinno być szukanie demka i go rozpisane. Po 1 primo jeśli nadajesz bana permanętnego jest to twoim obowiązkiem przedstawić dowody, jeżeli osoba złoży prośbę o UB. Oczywiście je rozpisać.... Wtedy ja sprawdzam demko i się zgadzam z twoją rozpiską albo nie. Po 2 Regulamin i obowiązki Admina a także AntiCheat Team masz tam opisane, więc osoba myśląca by tam weszła i przeczytała je. Wydaje mi się że nie jesteś osobą tutaj taką, która może mówić co administracja ma robić. Widząc Twoje zachowanie nawet w tych skargach nie dziwię się, że M@ zdegradował Twoją osobę z admina( chapeau bas dla M@) Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez SKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Obserwowałem daną skargę i przedstawię może nie tylko moje spostrzeżenie na daną sytuację, ale także innych graczy z forum. Pierwsza sprawa: Skarga powinna zostać dawno zamknięta - skarga dotyczy zabrania admina, jednak po zapoznaniu się z wcześniejszymi filmikami, gdzie były już admin @Spe3DUobraża graczy i ma wywalone na rzeczy które się dzieją na serwerze gry [pomimo posiadania rangi admina na serwerze]. Podane słowa przez majora w degradacji są prawdziwe i były admin nawet nie powinien się odwoływać do tego.. ale co ja tam mogę wiedzieć Druga sprawa: Brak ciągłych dowód na major admina @ Sadystka- kilka postów, które nie wniosły nic więcej niż słowa kontra słowu. Brak kolejnych dowodów w tej sprawie.Trzecia sprawa: Skarga zmieniła się w inny temat, który na początku został założony. Admin pisał skargę na temat zabrania swoich uprawień [co ważne zabranych sprawiedliwie]. Admin zamiast napisać do rang wyższych o zamknięcie tematu - dalej pisze posty bez podanych podstaw na temat oskarżonego/oskarżonej.Czwarta sprawa: Piszecie o degrada dla major admina serwera - pisząc w większości słowa typu "ona obraża to i ja mogę". Nie znacie regulaminu nawet, a dodatkowo wam kilka punktów zacytuje Cytat Admin Serwera: 1. W przypadku złamania regulaminu przez Gracza, Admin stosuje karę w postaci slaya/kicka/bana, zgodnie z Taryfikatorem Banów. -> Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem 4. Kłótnie między Adminami nie będą tolerowane i są niedopuszczalne. W przypadku zaistnienia konfliktu, zgłasza się tenże problem do Właściciela/Opiekuna/Major Admina tego serwera.Powinności: 3. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h.4. Admin ma obowiązek zawsze zachowywać kulturę wobec Graczy oraz reszty Adminów - nie obraża nawet nagminnie zachowujących się i łamiących regulamin Graczy Jeśli admin [głównie MAJOR ADMIN] nie zachowuje się do 4 punktu w powinnościach powinniście go zgłosić do administracji naszej sieci. P.S: Przepraszam, jeśli jest gdzieś błąd ortograficzny bądź interpunkcyjny ^_^ 3 poprawiam mały błąd na prośbę autora Przez PiKe, 14 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Pozwoliłam się użyczyć demkiem z dnia 11.04: Klik 8:47 - no tazorek jakis kurwa 9:40 - no kurwa jakiś talento mnie bije 16:55 - "kutas" 18:00 - o kurwa ori teraz jakiś 23:30 - jakis zjebany no prime w jungli 24:35 - ciota na midzie? 39:45 - kurwa jakiś lord 41:40 - kurwie 42:45 - "no wiedziałem, że będzie siedział karakan jebany" 1:08:10 - kurwa jakiś czarny 1:10:30 - kurde pipa jedna - to już o mnie mowa (dla mnie prowokacja + wyzwisko) ^ obrażanie graczy - 1 powód ^3 powód - lenistwo 😄 - Po napisaniu skargi poprosiłam speeda, aby wszedł ze mną na tsa wyjaśnić tą sprawę. Wyjaśnił mi, że wpisując "status" w konsoli nie wyświetlił mu się ten gracz (złodziej). Jak mogło mu się nie wyświetlić skoro poprzez wpisanie "status" w konsoli widać każdego na danym serwerze? W dniu 13.04.2020 o 14:46, E4driu napisał: Śmieszne, a ponoć Kobiety są prześladowane, gdzie widać ewidentnie, że chodzi tutaj o płeć i zaprzyjaźnienie @ Termiiz @ Sadystka, dlatego podtrzymuje zdanie @Spe3DUi zgadzam się z nim w 100%. Ta przyjaźń nie ma nic z tym wspólnego, więc po kiego to tu? W dniu 13.04.2020 o 14:46, E4driu napisał: + z tego co widzę, @ Sadystkawykorzystuje swoje "znajomości" do tego, czy ktoś ma dostać ub czy nie... To niezłe znajomości, widzisz tu gdzieś żebym prosiła o brak ub dla yooo? To że tak napisałam nie znaczy, że od razu tak będzie. W dniu 13.04.2020 o 15:52, E4driu napisał: kolejny argument, że sadystka nie powinna posiadać jakiejkolwiek odpowiedzialnej rangi 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. To zostało wyjaśnione w poprzedniej skardze, więc po co o tym piszesz? - Przypominam rozmowa ze @ SchMidT W dniu 13.04.2020 o 16:00, whinteR. napisał: Dodatkowo wtrące swoje pięć groszy.. Administrator blaz1k ma zerową aktywność. Wszyscy o tym wiemy.. Po zapytaniu co z nim zrobi to padly slowa "czekam az przyjmie mnie na steam". To pytam sie dlaczego Sadystka nie dodalas Speeda do znajomych i z nim nie przedyskutowalas tego? Moglo wystarczyc mu upomnienie i by sie ogarnal. Ale po co skoro go nie lubilas. Jako m@ powinnas byc obiektywna. Wnosze o oddanie admina Speedowi a zabranie blazikowi. Tak chciałam poczekać, aż przyjmie, żeby z nim o tym porozmawiać czy dalej coś będzie robił z tym. Jeżeli chodzi o speeda miał już swoją jedną szansę na poprawę od @ Termii - nie wykorzystał jego problem. A i nie mam nic do speeda więc mi tego nie zarzucajcie. Niezależnie kogo lubie lub nie i tak by dostał ten ktoś dengu jakby zasłużył. W dniu 13.04.2020 o 16:48, didlo napisał: imo Speedu nie powinien dostac dengu, jest czesto na serwerze i ogolnie dobra morda do pogrania i posmiania sie.W przeciwienstwie do Blazika ktory podczas skladania podania mial zerowa aktywnosc i z tego co widze to to sie wcale nie zmienilo.Pozdrawiam Może i był często na serwerze okej fajnie ale początek polecam przeczytać mojej wypowiedzi. Jeżeli chodzi o blazika przeczytaj wyżej. 5 godzin temu, Spe3DU napisał: Czy ja gdziekolwiek napisałem że chce aby mi oddano admina? Nic takiego nie napisałem,wiem też nie jestem święty ale nie róbmy z serwa przedszkola.... A doskonale wiesz że Sadystka wcale nie jest święta... No fakt nie jestem święta. Skoro nie chcesz tego admina to po kiego walca piszesz na mnie skarge? Dostałeś powody, dlaczego dengu 😄 5 godzin temu, Que1916 napisał: chlopie skoro jest tak znany wszystkikm regulamin dlaczego tej atencyjny 16 letni pustak nie dostaje zadnych kar za nic bo co bo wysle komus swoje marne cycki i dupe kurwa kazdy przychodzi pograc i nie fajnie sie slyszy od teoretycznego admina ze jest zjebany i potem kogos mutuje za kulturke @MuremZaSpe3du nie pozdrawiam @ Sadystka 1. Nie jestem atencjuszką ni pustakiem. 2. Gdybym wysyłała komuś "cycki" i "dupe" to raczej byłoby o tym głośno. A widać, żeby było? XD 3.Robicie tak, aby was karać to robię to. 5 godzin temu, E4driu napisał: po 1 czego nie rozumiesz, że speedu nigdy (przynajmniej przy mnie) nie zwyzywał nikogo na poważnie, zawsze to było "obrażanie" z przyjacielem, więc dlaczego on nie może być kolega na serwerze jako admin, a sadystka tak?, śmieszne. po 2 niby jej nie bronisz, a wykazałeś się 0 ilorazem inteligencji, bo sam podsumowałeś "czego wymagać od 16 latki" to po co się zgodziła być m@ skoro jak uważasz, nie nadaje się?, a może, tak jak wspomniałem, @ Termiioddał m@ @ Sadystka hmm... ja mogę się dalej bawić i szukać dowodów na to, że @ Sadystkanie nadaje się na m@ i nie tylko m@, bo cały serwer jest przeciwko @ Sadystka, więc na chłopski rozum, jeśli ktoś jest toxic wobec innych, to dlaczego inni twierdzą, że dostał dengu bez powodu?, jeśli jesteś w stanie, to mi to wytłumacz, możesz wejść na serwer i zobaczyć jaka tam panuje atmosfera co do sadystki, większość serwera ma w nicku #muremzaspe3du, więc skoro większość serwera nie ma nic przeciwko, to dlaczego sadystka tak uważa?, bo co, bo go nie lubi?, a może chciała być "dobrym" m@, coś nie wyszło... po 3 nie wiem czy dociera to do ciebie, ale @ Sadystkanie jest święta i jedzie równo z ludźmi których nie lubi, jeśli chcesz dowody, ok, zbiorę dowody i wszystkie śmieci wyjdą na jaw, ale wtedy wątpię, że sadystka dostanie jakąkolwiek rangę na forum... pozdrawiam 1. Przy tobie xd Ja bedąc na serwerze, często to słyszałam - a to, że obraża się z "przyjacielem" (z internetu wtf) to mnie nie obchodzi - obrażanie to obrażanie. 2. Więcej ma iq niż ty raczej na to wychodzi. @ Termiinic mi nie oddał nawet nie wiedział o tym, że będę majorem bo ja tylko o tym z beniem rozmawiałam, dowiedział się o tym w dniu, którym otrzymałam M@. Jakoś nie cały serwer jest przeciwko mnie bo jakoś mają to gdzieś xd A to, że ludzie mnie wyzywają na serwerze to po prostu nie mogą znieść, że baba znajduje się na krzesełku administratora ah no BABA W CSGO? - PRZECIEŻ TO CHŁOP (sory zapomniałam). 5 godzin temu, Que1916 napisał: niema co sie na nia produkowac jeden drugi trzeci dostanie nudesy i sprawa ucichnie Dziękuję, że tak o mnie miło mówisz, aż mi ciepło na serduszku 4 godziny temu, Spe3DU napisał: Dziwne jest to że nagle dostała majora i w tym samym momencie dostałem degrada.... Bo co napisałem że mikro +16 ?????????? Obraziła się i dała mi degra ? Okej przecież... ja nie muszę mieć admina ale niech się przyzna że wcale nie jest lepsza Rozmawiałam o tym z Beniem na temat twojej degradacji - nie miał jakoś nic przeciwko. 4 godziny temu, Que1916 napisał: Idź tam kurwa pajacu właz sadystcę dalej po palcu w dupe i broń tego atencyjnego 16 letniego gowna nara Tak to jest jak nie wiesz kim dla mnie jest Irelia, bo się nie śledzi forum 😄 2 godziny temu, Spe3DU napisał: Pokaż lepiej jak Vaca dostałeś kolejny 16 letni talent xDDDDDDDDDDDD Napisz podanie dostaniesz admina bo VAC to nic przecież Tak wyzywałem Cię bo miałeś dwa VAC bany i dalej grasz.... Ten talento przynajmniej ma jaja. nie wiem jaki sens było pisania tej śmiesznej skargi. Podałam ci konkretne powody, dlaczego tą degradację otrzymałeś. Szczerze wisi mnie wasza opinia na mój temat i nie będę płakać z tego powodu, że ktoś mnie wyzywa bo mam jednak swój dystans - Dla was mogę być dzi*wką, która "rozsyła" nudesy, a dla siebie jestem po prostu zwykłą dziewczyną, która gra w csa, bo po prostu lubi. Dziękuję nie pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Technicznie w drugim poście autor poprosił o zamknięcie tematu, więc zamykam. Sprawa została wyjaśniona. 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi