mNk Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: mNk G4Skins.comWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym otrzymać Admina na tym serwerze ponieważ grając coraz częściej zdarza mi się zauważyć osobę nadużywającą mikrofon która nie ma mutacji bądz kogoś kto spami na czacie czy to bindami, wiadomościami lub freekillami. Uważam że jest to uciążliwe dla reszty graczy i myślę że dla nowych osób na serwerze odechciewa się grać. Niektórzy gracze nie rozumieją że osoba mająca mutacje ma pierwszeństwo w kolejce do CT. Na serwerze mam przegrane około 40 godzin, kiedyś grałem jeszcze na innym JB. Moim zdaniem jestem osobą która szybko się uczy i te 40 godzin na zapoznanie z serwerem jest wystarczające aby mieć sporą wiedzę. Jestem i będę bardzo aktywym graczem i gdybym miał szansę dostać rangę administratora chciałbym zrobić aby na tym serwerze grało się jak najlepiej. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem około 9 miesięcy temu rangę administrator na serwerze FFAJak długo gram w CS:GO?: 4 lata, łącząc konta mam 2000 godzin przegranych W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: mniej więcej 16-3Link GT: https://www.gametracker.com/player/mNk G4Skins.com/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 3/10 (szybko się ucze)Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/MowmiausztolMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 TAK +Wiek +SourceMod +Aktywność +Ogarnia CT +Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +wiek +gt +ogar Przyda się kolejny admin. Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +wiek +aktywnosc +/-sm Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +wiek +ogar +chęci +aktywność Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +Wiek +Aktywność +Doświadczenie jakieś masz TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 na TAK. +wiek -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 -grasz około 2 tygodnie na tym serwerze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Krótko grasz na serwerze. Pograj jeszcze a na chwile obecną sa lepsi kandydaci na tą posadę. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Słabo ogarniasz Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na TAK +ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na nie -Pograj jeszcze na serwerze aby ogarnąć przypadki ludzi grających na serwerze +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na nie - Troche za krótko grasz na tym serwerze na ta chwile. + wiek +/- sm +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 nie Krótko grasz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +aktywność +mutacja +ogarniasz Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nie za bardzo ogarniasz NA nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak +Aktywność Można dać szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na TaK +SM +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +SM Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 aktywnosc+ sm+ wiek+ tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi