Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Admina

Udostępnij

mNk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mNk G4Skins.com
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: 

Chciałbym otrzymać Admina na tym serwerze ponieważ grając coraz częściej zdarza mi się zauważyć osobę nadużywającą mikrofon która nie ma mutacji  bądz kogoś kto spami na czacie czy to bindami, wiadomościami lub freekillami. Uważam że jest to uciążliwe dla reszty graczy i myślę że dla nowych osób na serwerze odechciewa się grać. Niektórzy gracze nie rozumieją że osoba mająca mutacje ma pierwszeństwo w kolejce do CT. Na serwerze mam przegrane około 40 godzin, kiedyś grałem jeszcze na innym JB. Moim zdaniem jestem osobą która szybko się uczy i te 40 godzin na zapoznanie z serwerem jest wystarczające aby mieć sporą wiedzę. Jestem i będę bardzo aktywym graczem i gdybym miał szansę dostać rangę administratora chciałbym zrobić aby na tym serwerze grało się jak najlepiej.

Doświadczenie w adminowaniu: Miałem około 9 miesięcy temu rangę administrator na serwerze FFA
Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata, łącząc konta mam 2000 godzin przegranych 
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: mniej więcej 16-3
Link GT: 
https://www.gametracker.com/player/mNk G4Skins.com/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: 3/10 (szybko się ucze)
Link do profilu Steam: 
https://steamcommunity.com/id/Mowmiausztol
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

• Lubię to! 1

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności